Bør du løpe/gå for å komme raskere? Unngå skader ??

Bør du løpe/gå for å komme raskere? Unngå skader ??

Alt du trenger å vite om Run/Walk -metoden (noen ganger kalt Galloway -metoden) for løping! Jeg snakker med Jeff Galloway i dag – en av de første løpende trenerne som instruerer løps-/vandringsmetoden for å løpe om hvor lenge hvert intervall burde være, hvorfor det fungerer, gjør det at du løper raskere og mer …

Hei! Jeg var veldig begeistret for å chatte med Jeff Galloway denne uken. Jeg er veldig kjent med Run/Walk -metoden fra å forske på Half Marathon Training Plans og fra Run Disney Races (jeg har gjort flere).

Galloway har flere solide treningsplaner for å fullføre alt fra en 5K til et maraton. Han er også den offisielle treningsspesialisten for Run Disney og er overhodet Expos.

Run / Walk -metoden forklart med Jeff Galloway

RER: Hvordan begynte du å trene/gå trening?

Galloway: Jeg kom med metoden Run/Walk/Run i 1974. Jeg åpnet den første spesialitetsløpsbutikken i USA. Jeg ble bedt om å instruere et kurs for begynnende løpere. Det var 22 personer i klassen, og ingen hadde løpt på 5 år.

Jeg brøt klassen opp i 3 grupper basert på evne. Jeg gikk ut med Eat Group. På slutten av 10 ukers klasse avsluttet alle 22 5K eller 10K. Men det som var mange enestående var – ingen skader.

Det uventede er at folk kan løpe raskere med det beste løp/tur/løp – men på en kupert bane er det enda mye kraftigere. Ved å sette gangbrudd ofte nok sletter du trettheten.

Vi gir våre teknikker basert på tempo per kilometer. Dette er basert på tilbakemeldinger fra løpere gjennom årene. Over en halv million løpere gjennom årene har rapportert sin tid.

(sett på FB -siden hans / solgt av rå tråder)

Hvor lenge burde du løpe? Hvor lenge går du?

RER: Hvor lenge burde du løpe etter? Og hvor lenge går du?

Galloway: En vanlig løps- / walk -kombinasjon er kjørt 2 minutter / tur 30 sekunder. Gangpausene er på mange 30 sekunder. Vi har gjort studier og som har vist at det er den beste tiden. Jeg foreslår at folk prøver forskjellige løps-/walk -kombinasjoner til de finner den som fungerer for dem.

Vi har funnet gjennom årene og etter hundretusener av løpere – hva den beste kjør/walk -metoden er når det gjelder tidsintervaller. Den 30 sekunders turpausen gir mest fordel med tanke på tid på en gangpause.

RER: Kan en maratonløper bruke Run/Walk -metoden?

Galloway: Ja, det raskeste maratonet å merke seg er et som forbedret seg fra 2:33 til 2:28. De satte inn en spasertur hver kilometer.

Jeg har hørt fra over 200 personer som ikke kunne bryte 3 timer og tok en spasertur hver kilometer. Gjennomsnittlig forbedring er over 13 minutter. For under-3-timers maratonpublikum avhenger det av tempoet deres, det løper vanligvis 6-7 minutter per kilometer og går deretter 30 sekunder.

Kan du bruke Run/Walk -metoden for å komme raskere?

RER: Kan du bruke Run/Walk -metoden for å komme raskere?

Galloway: Ja. Hver uke hører jeg fra noen som setter en personlig plate. Du passerer folk på slutten av løpet i stedet for å bli passert. Og du kommer ikke til å være ute av kommisjon etter løpet.

RER: Jeg så på Instagram at du har en Run Camp i Big Sur? Hva er det?

Galloway: Jeg har gått til Big Sur i to tiår. Det var fantastisk å bli kjent med området. Halvparten av tiden bodde jeg i Carmel og fikk venner der. Det er et flott sted å løpe. Jeg valgte å jobbe med Lamp Lighter Inn og starte en retrett på vintersesongen der. De siste årene har vi gjort dette på vertshuset.

Da var byen interessert i å utvide området for mye mer treningsaktiviteter. De foreslo en serie helgetreat. Den ønsket å bringe løpere og turgåere og turgåere til området. Været er spektakulært. Alle øktene er utenfor.

Det markedsføres til løpere, så det er et løpende tilfluktssted. Vi åpner det slik at løpere kan ta med noen som ikke er en løper.

RER: Jeg har lest og hørt fra flere kilder at Big Sur er det vakreste maraton i USA – er du enig?

Galloway: Jeg dro opprinnelig til Big Sur med Runner’s World. Race -tjenestemennene hørte klinikken min og ba meg komme tilbake. Jeg elsker arrangementet. Jeg setter stor pris på menneskene som tar det på.

Det er det vakreste banen jeg noensinne har sett – og jeg har løpt 216 maraton!

Alle har sitt favorittløpskurs av en eller annen grunn, men for sjarmkategorien er det Big Sur.

RER: Men det er en vanskelig kurs, ikke sant?

Galloway: Ja, men de som kan løpe i et treningstempo – det er ikke veldig tøft. Hvis du velger de beste løps-/tur/kjøringsintervallene.

Strategiske turbrudd plassert tidlig og kan ofte kutte vanskeligheten med åsene ned. Jeg har hørt fra flere personer som har satt PR -er på Big Sur ved å følge mitt råd.

RER: Bytter du opp løps-/gangintervallene på en kupert bane?

Galloway: Ja, du endrer det når det er motgang. Big Sur har hatt mye mangfold – det var ett år med mye vind. Åsene er en annen sak. I begge tilfeller hvis du ikke kommer tilbake i de situasjonene, kan du bruke reservene dine tidlige og dårlige ting kan skje.

Jeg har hanArd fra over 10.000 løpere som brukte det for første gang i løpet. Bare rundt 5 sa at det ikke fungerer – men oddsen er god.

RER: Jeg har sett mange løp/turgåere på Disney Races. Når deres syn piper etter en gangpause, har jeg sett løpere løfte hånden, så menneskene bak dem vet at de stopper – er det en del av det du lærer?

Galloway: Ja, jeg er den offisielle treningsspesialisten for Run Disney. Jeg har møtt rundt 3000 mennesker som sier at det har endret livene deres.

Galloway -teammedlemmene er lederne av PACE Group. Protokollen er når en pipeleder piper lederen ber folket å komme til siden av veien.

RER: Noe annet du vil dele?

Galloway: Vi elsker å hjelpe mennesker med å forbedre livskvaliteten gjennom løping. Hvis noen har spørsmål, kan du nå ut.

Den løpende tidsskriftet har forslag og en klar sammenbrudd i 52 ukers løping og plass for å ta notater.

Løper trener Jeff Galloway på sosiale og bøkene hans

Jeff Galloway nettsted

Jeff Galloway Run /Walk Method Book // Jeff Galloway Running Journal // Mental Training for Runners (hans nyeste bok)

Jeff Galloway Running Retreats

SPØRSMÅL: Har du noen gang prøvd Run / Walk -metoden?

Hva er intervallene dine?

Bruker du en journal for å spore løping og spising?

Fortsett å velge disse:

Hvordan gjøre løps-/walkstrategien

Hvordan takle et dårlig løp

Nåværende Costco -favoritter

Hva jeg spiser – Runner Food Diary

Følg meg på Instagram @RuneTePeat!

Send meg arbeidsboken

18save

Deling er omsorgsfull!

18

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *