Rå vegansk flatbrød

Rå vegansk flatbrød

Jeg er en sucker. Jepp, hvis jeg ser en “ny !!!!” Produkt i hyllene eller på en reklamefilm kaster jeg det skitne grønne papiret mitt hos nærmeste selger og har den nye varen i mine skitne hender raskere enn du kan si ‘Snuggie’.

Så da jeg oppdaget disse Wrawps i min lokale helsekostbutikk, måtte jeg ha dem. Men jeg ble stoppet av prisen – jeg tror de er noe som $ 8,00 for en pakke med tre.
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 4
Marathon Training Journal Day 4 Innsjekking

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Ansiktsmaske -tips for løping og gå utenfor
07:15

Bo
00:00
08:21
01:21

Um, hei. Jeg synes det er ironisk at du må være lege for å ha råd til helsekost. Jeg mener, dokumenter kan foreskrive sine egne medisiner. Jeg er her med en HMO – Gimme de gode tingene som en unse av forebygging !!

Så jeg ga dem første gang. Men da jeg dro tilbake var det en fin dame som prøvde Wrawps, og jeg prøvde alle tre smakene. Jeg likte dem!

Til slutt byttet jeg ut en ukes å betale for noen få hippieinnpakninger.

Disse rå veganske flatbrødene er supersiske fordi de er 99% grønnsaker. Ingrediensene er: zucchini, eple, lin, kokosnøtt, spirte linser, agave, rosiner og kanel. Og de er også super lav kalori – 60 kalorier for den ene store omslaget (den andre smaken er bare 45 kalorier).

Den energigivende morgensmaken er søt, så det var tydeligvis min favoritt. Jeg skled litt PB&J på toppen og spiste den med frokost. Men da jeg delte en matbit med Ben sa han: “Jeg synes synd på folk som må spise det …” Så det er det.

Jeg lagde en pizza med den ‘krydret’ smaken til lunsj i dag. Jeg synes det kom deilig ut, men dette fungerer ikke veldig bra med pizza fordi skorpen brant i løpet av to minutter under slaktekyllingen.

Kjærlighet: At de er seige! At morgenen Flava er søt. Ekspansjon! Jeg tror de utvides i magen og gjør meg super full etter. (Noen kan sette dette i kategorien Don’t Love.)

Ikke elsker: at de koster så mye. De er vanskelige å faktisk spise som en innpakning siden de er tykke.

Spørsmål: Hva ville du pakket?

Bonuspoeng hvis du sier en gave til meg.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

9 grunner til at jeg trenger et massasjemedlemskap

9 grunner til at jeg trenger et massasjemedlemskap

Massasje misunnelse månedlige spesialiteter og gjennomgang av å få en massasje eller ansiktstjeneste hver måned. Grunnene mine til å få en massasje

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Det jeg spiser i en dagsvideo av en løper. Matdagbok for alt jeg spiste en dag frokost, lunsj, middag og snacks. i tillegg til

En bølge fra 6 meter fra din lokale monican

En bølge fra 6 meter fra din lokale monican

Kan du løpe under koronavirusutbruddet? Mental Health Crisis Text Line 741741 og Resource Resources for T T T

Happy World Mental Health Day fra din lokale monican

Happy World Mental Health Day fra din lokale monican

World Mental Health Day -påminnelse fra bloggeren Monica Olivas. Min terapihistorie med kroppspositivitet og podcast med Cris

Reisetips og historier fra San Francisco ferie

Reisetips og historier fra San Francisco ferieReisetips fra San Francisco. Reise tilståelser fra sommerferien og favorittstedene mine i San Francisco Californ

Det beste av naturlige produkter Expo Influencer -favoritter og sunn matbingo

Det beste av naturlige produkter Expo Influencer -favoritter og sunn matbingo

Hallo! Natural Products Expo (aka #Expowest på sosiale medier) var denne helgen i Anaheim, CA. Det er en betydelig konferanse

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *