Avocado Half Marathon Results / Recap

Avocado Half Marathon Results / Recap

Vekslende tittel: Tiden jeg mistet nøkkelen min på et løp.

Hallo! Jeg våknet før solen så vel som alarmen min i morges for å løpe avokado halvmaraton. Alarmen min var satt til 4:28, men jeg våknet noen minutter etter 04:00 samt bestemte meg for å reise meg. Jeg var ikke sikker på hvor løpet var nettopp, så det var en god idé.
Mine siste videoer

Løpende tips Hold deg sunn under Covid19 -utbruddet
Å løpe tips for å holde deg frisk under coronavirus -utbruddet. Kan du løpe så vel som å gå utenfor under oppholdet på House Order? Her er en påminnelse for å hjelpe deg med å forhindre å berøre avtalen din med …

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 25 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
02:25

I tillegg måtte jeg muliggjøre tid til å få solkrem i øyet …

Jeg la ut det meste av tingene mine kvelden før i tillegg til å lage havregryn så vel som iskaffe før jeg satte kursen ut.

Løpet var i Fallbrook, CA, som bare ligger omtrent 60 mil unna. Merkelig nok – jeg hadde aldri hørt om denne byen før! Heldigvis var stasjonen enkel peasy så vel som jeg kom dit uten noen form for problemer. (Problemene kom senere skjønt …)

Skyttelbussene til begynnelsen så vel som pakkehenting var på samme måte sømløse. Det er et lite løp, så bad så vel som poseinspektør var også enkle.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å få en skjorte eller poseinspekt, siden det er en problemfri, men da jeg så skjorten hadde min elskede avokado på den, måtte jeg ha en! Jeg kan gi det til mamma i bytte for å raidet avokado -aksjen hennes

Dette er det første avokado halvmaraton. Selv om det er et nytt løp, var det ekstremt godt organisert så vel som det var mange frivillige i gule tee-skjorter.

Jeg gikk for å stille opp så vel som fornøyd besøkende Victoria – hei! Hvordan gikk det?

Deretter tok jeg et siste bilde før jeg la telefonen i beltet, så vel som realisert …

Bilene mine og lastebilnøkkelen var ikke der !!!?!?!?!? !!

Dritt.

Det var 4 minutter frem til begynnelsen, så jeg løp tilbake til smekkhenting for å inspisere hvis jeg la den være der. Nei.

Jeg løp til toaletter for å se om jeg hadde forlatt den der. Nei.

Jeg sporet trinnene mine fra badet til pick-up. Nei.

Jeg gikk til posen inspisert (igjen) så vel som inspisert der. Nei.

Jeg var ikke sikker på hva jeg skulle gjøre, så jeg fortalte noen frivillige at jeg mistet nøkkelen. Jeg lot dem forstå at jeg skulle løpe, så vel som om noen oppdaget en nøkkel, det var mest sannsynlig min.

Deretter dro jeg tilbake til begynnelsen akkurat i tide for at pistolen skulle gå av, så jeg hoppet i kø og løp.

Men jeg begynte å tro på nøyaktig hvordan jeg var 60 mil hjemmefra … alene … så vel som Ben skulle være utilgjengelig hele tiden for å finne meg. I tillegg til mamma er mest sannsynlig som 120 mil unna. Jeg stresset.

Så da jeg traff den aller første enorme bakken, stoppet jeg for å ringe.

Jeg stoppet to andre ganger for å sende tekst tilbake og videre. Jeg ønsket nettopp en plan B i situasjonen jeg ikke oppdaget den.

Løpet var ekstremt kupert. Jeg stoppet 3 ganger totalt sett for å inspisere telefonen min i tillegg til at jeg tok noen få bilder siden jeg uansett gikk.

På et tidspunkt gikk jeg opp en bakke, så vel som en fyr kom opp ved siden av meg, så vel som som “OK!” Som i “Ok, slutte å gå så vel som å få det i helvete sammen!”

Det fikk meg til å løpe igjen så godt som vi var ganske nær resten av løpet. Han slo meg, men kom tilbake i tillegg til at jeg ga meg en ‘high five’ i mål.

Det var avokadoer i mål, men jeg så dem ikke. Imidlertid – jeg så heller ikke, jeg var mest opptatt av å oppdage nøkkelen min !!

Jeg tok ett raskt bilde i tillegg til å bla gjennom nøkkelen min da en av de frivillige kom like mye som meg i tillegg til at de oppdaget nøkkelen min! Ahhhhh !!!

Så jeg hastet tilbake til posen Inspect og fornøyd en leser, Blair som vant løpet på metoden der !! Rått!! (Jeg beklager, jeg klarte ikke å huske navnet ditt siden hjernen min var helt fra nøkkel ting.)

Nøkkelen min. Oh my gosh – å få dette tilbake hjalp det lille, svarte hjerterytmen min igjen!

Mike reddet dagen! Alvor. Jeg er så takknemlig for at de frivillige var så praktiske i tillegg til at jeg mistet nøkkelen min. Sannheten som April så meg så vel som fortalte meg om det, så vel som Mike holdt fast på det for meg – ekstremt veldig bemerkelsesverdig av dem !!

På metoden tilbake gjorde jeg et ekstremt viktig stopp for vannmelon. Å ja.

Og prisen for fineste medaljebånd går til … Avokado Half Marathon!

Spørsmål: Har du noen gang mistet nøkkelen din? Når? Freak du ut? Oppdaget du det ??

Ansvarsfraskrivelse: En representant fra Avocado Marathon ga meg denne smekke. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Delekvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *