Pan Dulce Sunday

Pan Dulce Sunday

Jeg vet ikke om det er fordi jeg er hjemme eller hva, men jeg har ikke ønsket noe annet enn god meksikansk mat denne uken. Heldigvis bekymret jeg det beste stedet da hjemmet er fullt av fantastiske restauranter og bakerier med hull i veggen og gir den beste meksikanske maten!

I dag våknet jeg tidlig og gikk til et lokalt panaderia (bakeri) for Pan Dulce!
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 2
Marathon Training Journal Day 2. RuneatrePeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 45 sekunder

Neste
Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
07:15

Bo
00:00
08:21
01:45

De har så mange alternativer at det alltid er vanskelig å velge, og de er alle deilige -så jeg plukket bare tilfeldig noen godbiter.

Det er alltid en grisekake laget av pepperkaker. Dette er en gang jeg spiser svinekjøtt?

Jeg spiste dette hornet – og begynte å knaske før bildet, beklager.

Saken med Pan Dulce er at det blir foreldet raskt hvis du ikke holder den i en godt forseglet beholder. Dette søtsakerdisplayet er ikke akkurat veldig lufttett, men jeg elsker å ha det på disken (selv om det er veldig fristende å gå forbi hele dagen).

Jeg hadde noen egg og et stykke rester av pannekake for å velge Pan Dulce.

Ben og jeg tilbrakte dagen bilen på å handle. Vi må skaffe oss en bil for å ta oss på bilturer fordi bilen min har 120 kilometer på den og ikke vil ønske å sjanse den. Vi tenker noe billig og brukt, men pålitelig og bra på gass – akkurat som ekkoet mitt?

Mens vi var ute fant vi Herbie, kjærlighetsfeilen. Det er veldig søtt, men ikke i gang.

Rundt 14.00 var vi begge veldig sultne og reddet ut av Nissan -forhandleren rask stil. Vi stoppet i hovedsak i det første stripesenteret vi fant og havnet på et indisk buffé. Jeg fikk litt av alt vegetarianer. Jeg elsker at det er så mange veggie -alternativer på indiske steder!

Resten av dagen inkluderte fruktsalat, potetsalat og en grill med familien. Moro og mat ble hatt av alle?

Nå skal jeg slappe av med Ben litt før jeg må slå sekken.

Se deg i morgen!

SPØRSMÅL: Hvilken mat må du ha når du drar hjem (eller en gammel stampe)?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *