High Tech Ing Class of 2012 Training

High Tech Ing Class of 2012 Training

Hei! I dag har gått gå, men jeg ønsket å stoppe i samt dele min aller første ing -klasse i 2012 -video! Ah! Jeg er en så rar, se nedenfor

Men først noen kirsebær som <3 Mine nyeste videoer Min vakre andre halvdel i Pysch Ward: A Memoir - Book Review Min vakre andre halvdel i Pysch -avdelingen: et memoar av Mark Lukach Evaluering av lydbok av det aller mest solgte memoaret utgitt 2017. Er det en flott lytting? Jeg deler en rask evaluering av boken som tilbys på Audible. Fra Amazon: Et hjerteskjærende, men håpefull memoar av et ungt ekteskap som omdefineres av mental sykdom og bekrefter kjærlighetens kraft. Mark så vel som Giulias liv sammen begynte som en eventyrromantikk. De falt inn som atten, giftet seg på tjuefire, samt startet sitt drømmeliv i San Francisco like etter. Men da Giulia var tjuesju, opplevde hun en skremmende så vel som uforutsett psykotisk pause som landet henne på psykisk avdeling i nesten en måned. En dag var hun dynamisk og godt justert; Den neste, hun var villfarende så vel som selvmord, overtalte at hennes likte ikke var trygge. Spørsmål: Hvilken bok eller podcast hører du på nå ?? Hva burde jeg høre på neste?! Koblinger til boka så vel som andre evalueringer er på runeatrepeat.com Flere videoer 0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder Neste Golden Retriever vil ikke ta pillene hans! 02:19 Bo 00:00 08:21 05:31 Og en mer lat Cooks Guide to Healthy Eating Tip: Få en forberedt på å spise salatbeholder ... (foretrekker i salg!) Og fyll den opp med mye mer grønnsaker, korn og protein. Umiddelbar lunsj uten retter å rengjøre! Siden jeg har blitt bedt om å være en del av ING -klassen i 2012 -teamet, har jeg trodd på min maraton -treningsplan. Jeg laster vanligvis ned en plan så vel som da løst den løst. Det er grunnen til at du ikke ser et elegant ol 'Excel -regneark med maratontrening på RER. Jeg gjør det gammel institusjonsstil. Jeg kjøpte virkelig et program fra å løpe verden denne gangen rundt. Det er litt ambisiøst, men jeg vil virkelig prøve i tillegg til å bo med et "ekte" maratontreningsprogram denne gangen. La oss se hva jeg kan gjøre! Men jeg krever 2 hviledager, så vel som jeg vil integrere yoga fordi det er flott for kroppen min så vel som sjel. Jeg komponerte noen få konsepter av nøyaktig hvordan jeg kan endre det basert på disse begrensningene, så vel som mest sannsynlig vil gjøre noe slikt: Denne uken byttet jeg ons og fre. Fordi jeg ikke hadde fått tilgang til bassenget ons. Fra denne uken er maraton omtrent 16 uker, så jeg begynte i uke 5 av det. Dette gir meg en pute for å unngå en uke hvis jeg krever en ferie Fra nå og frem til 4. november vil Facebook -siden Ing Runner's Nation dele videoer med meg så vel som de andre 3 -klassene i 2012 -teammedlemmene. Denne uken introduserte de hver av oss i et kort segment. Disse forventes å være morsomme, underholdende så vel som praktiske videoer for alle som trener for et maraton - ikke bare New York. Jeg forstår at høst- / vintersesongen er Prime Mary -sesongen, så hvis du trener for noe, kan du inspisere det. Vi planlegger å gjøre en god del diskusjonstypeemner slik at alle kan kime inn! Du kan gå til løperens nasjon FB -side for å inspisere den i tillegg til å legge igjen kommentarer. Du kan også "like" det hvis du liker det, noe jeg håper du gjør ... Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å velge disse: Halvmaraton i 10 uker Halvmaraton i 10 uker Halv maraton treningsplan. tOtally gratis 10 ukers halvmaratonrutine med løping så vel som strekkdager. Race Day Packing Listing An Nøyaktig hvor lenge du skal være på lang sikt være så vel som fineste løpsfilm Q&A Nøyaktig hvor lenge du skal være på lang sikt være så vel som fineste løpsfilm Q&A Nøyaktig hvor lenge du skal være på lang sikt være for et halvt maraton? Det band Sydrome - nøyaktig hvor lang tid tok du av fra å løpe? RRCA Coa Supreme Running Workout -programmet for alle nivåer Supreme Running Workout -programmet for alle nivåer Finest løpende plan for nybegynnere, nye løpere samt morsomme trening. 12 uker 5k 10k samt halvmaraton online race toginin Marathon Training Day 1 - Videodagbok? Marathon Training Day 1 - Videodagbok? Begynn Marathon Training Journal. Dag 1 Inspiser inn etter mitt lange løp. Kjører så vel som oppskrifts hverdagsoppdateringer de neste 90 dagene OC Marathon Training Plan samt Race Discount Rate Code OC Marathon Training Plan samt Race Discount Rate Code Maraton så vel som Half Marathon Training Plan Intermediate for å bli raskere eller PR. For løpere med et tidsmål. Stamina Traini Nøyaktig hvordan du kan i form maratontrening inn i ditt hektiske liv med Running Trainer Podcast 96 Nøyaktig hvordan du kan i form maratontrening inn i ditt hektiske liv med Running Trainer Podcast 96 Nøyaktig hvordan du kan i form av maratontrening til et heltidsarbeid så vel som husholdningslivet. Går fra et maraton til et ultra maraton, Path Ru ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *