Kanskje han bare liker flate informasjonskapsler

Kanskje han bare liker flate informasjonskapsler

Hei! hvordan har du det? Jeg er flink. Jeg er også veldig karbo-belastet. De fleste av disse karbohydrater kom i form av friske (men veldig flate) sjokoladekakekaker. La meg forklare hvorfor disse informasjonskapslene ser litt um ut, … annerledes?

Bens mor lager en imponerende sjokoladekake. Han elsker dem så mye at hun bakt en batch eller to og sendt dem til ham flere ganger i fortiden. Siden han er i California og hjemlengsel denne uken skulle han be henne om å bake ham en gruppe informasjonskapsler. Men så fikk vi ideen om å bake informasjonskapsler og sende dem til henne. Ha! Hun kommer definitivt til å tro at verden snudde opp ned!
Mine siste videoer

Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 1
03:12

Bo
00:00
08:21
02:19

Hun bruker bare oppskriften på baksiden av sjokoladechips -vesken. Men det er noe litt annerledes med informasjonskapslene hennes. Jeg tror det er fordi hun smelter smøret i stedet for bare å bruke myknet smør. Ben er uenig og sier at det er noe annet super topphemmelighet hun gjør når hun baker informasjonskapsler som gjør hennes unike. (Jeg holder meg etter teorien min, men jeg har sett henne gjøre det på den måten.)

Jobben min var å fortelle ham hvor alt var (som vaniljeekstrakt) og ta bilder. Han var på et oppdrag for å gjøre det solo og prøve å gjenskape hennes ‘oppskrift’.

Informasjonskapslene er deilige, men kom ganske flate ut. Slik liker han dem skjønt! Han elsker en veldig knasende sjokoladekake, og det er slik de er når de kjøler seg.

Jeg mistenker (les som: så ham gjøre dette og chimet inn, men ble tilsidesatt siden de var hans skapelse) at han brukte en ekstra smørpinne. Han trodde at pinnene i pakken var halvpinner av en eller annen grunn fordi han husker dem større? Jeg tror det skyldes at han var mindre forrige gang han håndterte smør. Kanskje han ikke har bakt siden han var 9 år gammel! Jeg vet ikke …

Informasjonskapslene kom flate ut, men deilige.

Jeg liker vanligvis tykke, seige kaker, men det er ikke noe bedre enn en fersk ut av ovnen, fremdeles varm sjokoladekake. Ingenting. Det er vitenskap. Vi spiste alle de ødelagte brikkene – som var mye siden de var veldig store, så endene fortsatte å bryte av. Det var det beste.

Da ba jeg ham om å skjule dem for meg fordi vi skulle spise dem alle før han sendte dem. Det var en veldig stor batch skjønt, så jeg kunne nok ha noen flere til frokost i dag …

I andre matnyheter dro vi til Sushi til middag og bestilte en ekstra misosuppe. Er det rart? Jeg ønsket virkelig mer, jeg ble fristet til å bestille en annen til og med! Jeg er sikker på at natriumnivåene mine er sprø nå. Jaja.

Så ble vi fra deg fordi det er en slags tradisjon.

En ‘tradisjon’ ved at jeg kommer fra deg hele tiden? Teller det ??

30 dagers yogautfordring Innsjekking

I dag er dag 3 av den 30 dagers yogautfordringen, og så langt er det flott!

Den første dagen jeg gjorde den YouTube -videoen jeg nevnte i det første yogaposten. Deretter fikk jeg noen ideer til å prøve yoga med Adrienne.

Ja. Takk til alle som foreslo det. Jeg gjorde dag 1 i går og dag 2 i dag. Det er perfekt!

Yoga med Adrienne har faktisk en 30 dagers utfordring med en video for hver dag. Så langt ser øktene korte og helt gjør for noen som ikke er en ekspert, men som også ønsker å bli utfordret.

Hvis du vil være med på utfordringen, sjekk ut YouTube 30 dager med yoga.

Nå skal jeg kjøre Eat Yoga Repeat. Kanskje ikke i den rekkefølgen …

S. – Gå inn i Laceup Race Giveaway! Du kan kjøre et 5K, 10K eller halvmaraton og velge mellom 1 av 4 forskjellige løp rundt Sør -California !!

Spørsmål: Liker du informasjonskapsler sprø eller seig?

Jeg liker en veldig tykk, seig cookie. Men hvis noe er friskt ut av ovnen, tar jeg det ingen spørsmål!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:3 ingrediensen gresskarkaker oppskrift

3 ingrediensen gresskarkaker oppskrift

Enkel 3 ingrediensen gresskar cookie oppskrift. Kake blandekaker med gresskar i stedet for olje for en lettere oppskrift. Kakedeig

TREADMILL DUSJ SHARK TANK OG ER LUNKDATOER… DATOER?

TREADMILL DUSJ SHARK TANK OG ER LUNKDATOER… DATOER?

Hallo! Hvordan går det? Bare sjekk inn med favorittløpet og spising fra denne helgen! Hva driver du med? Først

Kjører på Marco Island Florida 2021

Kjører på Marco Island Florida 2021

Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Løpstips for reiser og sommerstrandturer. Florida Run Blog og

Jeg trenger din beste oppskrift på feriebaking og matferier

Jeg trenger din beste oppskrift på feriebaking og matferier

National Soft Tacos Day. Kanel ruller fra bunnen av og nye ideer til feriebakt gaver.

Vekttap, vannmelon og helgeoppdateringer med Diego

Vekttap, vannmelon og helgeoppdateringer med Diego

Hvordan elske deg selv mens du forbedrer deg selv. Kroppspositivitet mens du går ned i vekt eller går etter et mål. Tips om hvordan

Ben fikk koronavirus

Ben fikk koronavirus

Bor med noen som fikk Covid19 – hva skjedde? Mine Covid19 testresultater. Ærlige følelser om å måtte

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *