Hva jeg spiste for Meatless Monday

Hva jeg spiste for Meatless Monday

Hei! Takk for støtten på det siste innlegget mitt. Alvor. Takk skal du ha. Men jeg vil tenke på andre ting best nå som … løpe og spise!

Jeg vil komme tilbake til å gjøre kjøttløs mandag. Egentlig vet jeg ikke om jeg noen gang gjorde en ‘ekte’ kjøttløs mandag fordi jeg sluttet å være vegetarianer. Hmmm. Vel, jeg vil prøve å spise vegetarianer eller kanskje til og med vegansk på mandager ganske av helsemessige årsaker og ganske av miljømessige årsaker. Vi kan snakke om alt det som er en annen gang. For nå, la oss bare oppsummere maten.
Mine nyeste videoer

Så var hun borte – bokanmeldelse
En god lytt – bok- og podcast -vurderingsserie
Så ble hun borte av Lisa Jewell – tilgjengelig på Audible, Amazon eller hvor som helst bøker som selges.

Er ‘da hun var borte’ en god lytting? Her er min anmeldelse!

For mye mer anmeldelser, lenker og ideer, sjekk ut runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Neste
High Achiever – God lyttebokanmeldelse
06:12

Bo
00:00
08:21
04:20

Jeg startet dagen med iskaffe og en katt. Jeg spiste ikke katten – det hadde ikke vært veldig kjøttløs av meg. Men jeg klikket et bilde av hans innsats for å se bort fra meg.

Jeg hadde også denne lille ideelle baren jeg fikk fra OC Half Marathon Post-Race Loot. Disse er gode.

Jeg løp 6 mil – måtte holde det kort fordi jeg hadde planlagt en samtale til 08:00. Det er vanskelig å få kontakt med folk på østkysten når jeg løper hele morgenen, så spiser og så er jeg klar til å snakke og de er klare til å reise til dagen.

Etter løp / pre-call hadde jeg en grønn smoothie med proteinpulver, is, mandelmelk, spinat. Og jeg la til mange pålegg fordi det er min favorittdel.

Etter samtalen ryddet jeg opp notatene mine (det er ikke et innlegg som kommer snart).

Deretter var jeg i ferd med å trene på stranden på etterspørsel da jeg innså at jeg fryser. Um, kanskje jeg ikke burde hatt den enorme grønne smoothien?

Så jeg trakk ut romvarmeren og sto foran den. Pluss at jeg skjønte at jeg trengte en matbit, helst noe salt. Jeg tok litt popcorn og så på TV foran varmeren mens jeg spiste popcorn. Og jeg klarte å gjøre et rot …

Jeg er virkelig en veldig rotete jente. Jeg vet ikke hvorfor?!?

Jeg har en teori-jeg prøver å multioppgave for mye, og derfor gjør jeg ikke en ting bra og ryddig. Og jeg lager ikke nok tid til å gjøre ting (som å gjøre meg klar til å dra et sted), så jeg skynder meg og gjør et rot mens jeg skynder meg.

Poenget er at jeg endrer navnet mitt til Messican. Eller endre navnet på denne bloggen. (Virkelig, jeg kommer nok ikke til å gjøre det heller fordi jeg allerede er distrahert av noe annet …)

Lunsj var en enorm salat med egg (de er på bunnen av bollen – det er denne tingen jeg gjør nå), og vannmelon.

Jeg dro også ut for å hente Seltzer fordi jeg løp ut og det er en burde ha. Og jeg fikk noen poser med frosne grønnsaker og sriracha – også en burde ha.

Og jeg slo opp 99 Cent -butikken for druer – som jeg raskt spiste alt av selv om jeg kjøpte over 2 kilo av dem og de var skitne. Jaja.

Jeg har ikke et bilde av druene, men jeg fikk en av denne snacks jeg scoret der – knasende kikerter. Jeg elsker stekte kikerter !!

Etter lunsj ville jeg virkelig lage en bukke i e -posten min, så jeg satte tidtakeren i 45 minutter og satte telefonen på DND. Jeg har hørt å gjøre en ting i 45 minutter, og så å gi deg selv en pause er en god måte å være produktiv på. Og jeg hadde litt gnist for å hjelpe meg med å være ekstra energisk og produktiv !!

På et tidspunkt så jeg på og så Vegas tilfeldig ligge midt på gulvet som dette …

Mens jeg lagde middag, snappet jeg på lat guacamole. Det er utrolig.

Middagen ble stekt blomkål og en frossen Tofu Teriyaki -skål. Ingen bilder fordi hendene mine lykkelig var dekket av Guac. (Merk: Jeg skrev først Chicken Teriyaki Bowl. Hjernen min går bare dit automatisk, og nå ønsker jeg den!)

Jeg hadde en oppdragstang for dessert. Jeg tror den nye favorittsmaken min er havregryn sjokoladebrikken. Skjær den i 3 stykker og stek den på 350 grader i 7-9 minutter. stol på meg.

Og Vegas valgte å tilfeldig klatre opp på pansaen min og Purr veldig høyt i noen minutter, så jeg måtte ta et bilde. Men han var så nær at jeg ikke kunne få en god en!

Kjører artikler

AKA andre løpende ting du kan sjekke ut fordi jeg skrev det og synes du burde …

Hvorfor løpere har et kjærlighets- / hatforhold til løping – gjennom kvinneløp av RER

5 grunner til å løpe med moren din – gjennom aktiv av RER

Spørsmål: Hadde du kjøtt til frokost – foruten egg?

Send meg arbeidsboken

42Save

Deling er omsorgsfull!

42

Pin

Delekvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *