Søndagskorn

Søndagskorn

er i noen tilfeller en enkel frokostblanding den beste. Jeg blandet sammen spesiell K -protein kornblanding, Kashi May Bites samt strimlet hvete med litt leche. Det eneste problemet var at jeg var sulten igjen etter en time. Mislykkes. Merk til meg selv: Spis litt fett med breakie, eller er du på vei mot en breakie ned?

Deretter tok vi en god tur med hundene – i dag ser ut som om det kommer til å bli nydelig !!! Jeg ønsker at jeg kanskje bare blir utenfor hele dagen.
Mine nyeste videoer

Læring av et dårlig løp
Dårlige løp oppstår – her er nøyaktig hvordan jeg beveget meg forbi det så vel som oppdaget fra neste løp. Forslag om å hjelpe deg endte opp med å bli en mye bedre løper ved å være en nøytral tilskuer av treningsøktene dine.

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 48 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 6
01:19

Bo
00:00
08:21
03:48

Styrketrening

Noen spurte nøyaktig hvordan jeg blir inspirert til utholdenhetstog så godt som jeg trodde jeg ville ta det opp her. Det er ekstremt vanskelig for meg å bli inspirert til å gjøre styrke. Jeg gleder meg ikke over det så mye som jeg gleder meg over å løpe så godt som jeg tror det er vanskelig!

Det meste av tiden når jeg bruker vekter, er det foran TV -en. Jeg gjør mange forskjellige armbevegelser som jeg forstår fra mange års fysiske kondisjons -DVDer eller andre steder jeg har valgt å forstå underveis.

Hvis jeg er foran TV -en, har jeg ikke noe imot det i det hele tatt. Mange av tiden 20 minutter vil gå før jeg selv kjenner igjen så godt som jeg er ferdig!

Hvis du ikke har noe konsept hva du skal gjøre, burde du begynne med å overholde retningen fra et magasin eller få en trenings -DVD. Jeg eier for øyeblikket disse (men bruker dem ikke så mye jeg burde).

Planene for dagen inkluderer å se selve skålen i tillegg til å fange et rødt øye tilbake til den arktiske tundraen som er Maryland.

Jeg har også en ekstremt fantastisk uttalelse på mandag! interessante tider?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Strender så vel som Cream Smoothie Bowl Recipe

Strender så vel som Cream Smoothie Bowl Recipe

Lys smoothie i en skåloppskriftsprotein pakket med yoghurt, fersken, melk samt spinat. miljøvennlig smoothie bolle

chocolate Chip Cookie Dough Overnight Oats Recipe

chocolate Chip Cookie Dough Overnight Oats Recipe

Sjokolade chip cookie deig over natten havre oppskrift. This very simple as well as delicious oats breakfast is a quick make ahead op

Kornmelk smoothie oppskrift

Kornmelk smoothie oppskrift

Nøyaktig hvordan du lager frokostblandingsmelk i tillegg til oppskrift med lys kornsmelk. simple delicious cereal milk recipe with genuine California Mi

Potet samt chorizo ​​taco oppskrift

Potet samt chorizo ​​taco oppskrift

Enkel potet samt chorizo ​​elendige for løpere vegetarisk oppskrift. Lettere versjon av min meksikanske tradisjonelle chorizo. Løpermottak

simple breakfast Baked Potato Recipe

simple breakfast Baked Potato Recipe

simple breakfast Baked Potato recipe Potatoes are a delicious, nutrient-dense vegetable as well as a fantastic choice to fuel your wo

exactly how To Make A much better bowl of Cereal- healthy breakfast Tips!Nøyaktig hvordan du lager en mye bedre skål med korn- sunne frokosttips!

Nøyaktig hvordan du lager en sunnere skål med frokostblandinger. Lag en rask frokost som er flott for deg, så vel som holder deg full til lunsj med th

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *