Walk, Don’t Run

Walk, Don’t Run

Forrige uke bestemte jeg meg for å ta en uke med å løpe for å la kneet slappe av og lege. Jeg organiserte meg om å løpe igjen i dag, men mellom snøpokalypsen så vel som en sen begynnelse på dagen min, endte jeg opp med å ta en times tur på tredemølle etter frokost.

Jeg har en ny kompis på treningssenteret (hei Stephen!) I tillegg til at vi chatter det mens vi går. I tillegg til å “chatte det opp” mener jeg, jeg tisper om snøen så vel som han fortsetter å tro at jeg er gal. Det er morsomt siden det er sant …
Mine siste videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
4 minutters trening for lavere kropp for løpere
04:49

Bo
00:00
08:21
06:12

Etter turen så vel som dusj bestemte jeg meg for å få noen grønnsaker i lunsj, så jeg kan krysse den av oppføringen tidlig på dagen. Jeg lagde en enorm salat med spinat, løk, gulrøtter, tomater, nyrebønner samt hummus som dressing. Liker den med varm saus også!

Den ene siden la jeg til et eple i tillegg til en Vita -muffins. Jeg liker mye helse- og velværemat, for ikke mye kalorier, ikke sant? Nå må jeg komponere en forskningsstudieplan for min personlige treningssertifisering. Jeg har ikke startet i det hele tatt siden jeg fremdeles fullfører HTML -klassen, men jeg vil komme på det så jeg kan være ferdig før vi flytter. Den mest intense forskningsstudiekalenderen er 12 uker – så vel som det vil være å kutte den i nærheten!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *