Vekttapssuksess så vel som sjokolade er en helse- og velværemat

Vel, jeg klarte ikke å huske om vekttap onsdag siden jeg trodde det var torsdag! Jeg er et rot.

Et rot i en kjole som også viser mye bryst.
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 4
Marathon Training Journal Day 4 Inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Min nydelige andre halvdel i Pysch -avdelingen: A Memoir – Book Review
05:31

Bo
00:00
08:21.
01:21

Men jeg er glad siden klienten min ga meg en påske gave! Yogurtland !!! Hvem ønsker å bli med meg? Alvor. Jeg har ikke hatt fro-yo på nesten 40 dager så vel som 40 netter. Jeg rister fra uttakene.

Etter morgenklienten min gjorde jeg min egen rygg så vel som biceps -trening. Jeg byttet ut nøttene for 2 strengost.

Lunsj var rester fra gårsdagens fjærkre. Dette var mer fylling enn min vanlige salat!

Deretter dro jeg til ‘Bucks for en tilfredsstillende med en av treningsinstruktørene jeg fornøyde mens jeg ledet turen for noen uker tilbake. Vi kommer til å hjelpe hverandre med noen få kommende prosjekter. Hint hint, hun er en triatlon -trener. Jeg lar det ligge på det.

Husker du tilbake på dagen da jeg bare ble litt Gigolo brukt til å fungere for å fungere i vekttap suksessbutikker på RER?

Det gjorde jeg ikke.

Men en besøkende gjorde det. I tillegg til at hun sendte meg en e -post til suksesshistorien til vekttap.

Paige mistet 133 pund og har holdt det av i 15 måneder! Jeg spurte henne bekymringene jeg er sikker på at du dør til å vite …

Paige før: Paige etter:

RER: Nøyaktig hvordan gikk du ned i vekt?

Paige: Jeg mistet vekten med kostholdsplan så vel som trening. (Ingen piller, dietter, kirurgi, gimmicks.)

RER: Hvordan var en typisk dag da du tapte?

Paige: Da jeg mistet vekten og fremdeles gjør nå med å vedlikeholde, er det å være i samsvar med kroppen min. Å mate det for drivstoff ikke for glede. Så jeg fokuserte hver dag på å lage gode alternativer i tillegg til å få det kroppen min trengte for trening. Jeg jobber også på en heltidsjobb, i tillegg til å glede meg over min andre halvdel som to barn i prosessen. Livet er godt!

RER: Hva spiser du på en typisk dag (nå)?

Paige: Frokost: Vanligvis havregryn samt bær med en porsjon Reddi -egg. (Krynret med salsa.)

Am Snack: Cottage Cheese så vel som røde druer

Lunsj: Tyrkia sandwich på hvetesandwich tynn, med salat samt en jalapeno gresk yoghurt spredt fra Costco, samt en ostepinne.

Ettermiddagssnacks: gresk yoghurt samt granola

Middag: 4 oz kylling, fisk eller kalkunburgerpatty, 4 oz bakt fantastisk potet, 1 1/2 kopper brokkoli samt en pute med ekte smør.

PM Snack: 1/kopp cottage cheese eller en ostepinne.

RER: Hva gjør du for trening?

Paige: Jeg prøver å komme til treningssenteret, så vel som motstandstrening 3 ganger i uken, så vel som da cardio 4 ganger i uken. (Vanligvis legger jeg bare til i cardio etter hver motstandstrening, så jeg trener bare 4 dager i uken på det meste. Kardio kan inneholde alt fra trappeklatreren, til sykkelen, til løping. Det varierer.

RER: Hva er din største utfordring med å bevare nå?

Paige: Jeg har bevart i over ett år nå, så vel som virkelig jeg har ingen ønske om å gå tilbake til å være “feit paige”. Jeg tror det er motivasjon i seg selv når jeg til slutt gleder meg over ting jeg aldri er mulig i mitt liv. Hvorfor vil jeg gi noen form for det opp? Jeg liker å være aktiv i tillegg til å føle meg sunn.

RER: Noen typer tips for noen som prøver å gå ned i vekt nå?

Paige: Alle kan gå ned i vekt! Jeg gjorde. I tillegg til at jeg trodde det ganske enkelt var en umulig oppgave. Bare sett deg til det i tillegg til at du ikke avviker det du vil ha for deg så vel som kroppen din. Du kan ende opp med å være hva du vil være! Begrens deg aldri. Oppdag et støttesystem samt få det til å skje. Viktigst av alt… .Beleie i deg selv!

Paige blogger på Joy Journey Paige!

I annen helse og velvære / løping / andre nyheter:

Til slutt fanger vitenskapen noe jeg fant for mange år siden … Yale Research Study konkluderer med at sjokolade er en helse- og velvære -mat.

Kan du ikke gå til OL i London? Du kan se alle tre av de amerikanske menns olympiske maratonløpere i New York 12. mai! Fyren kjører UAE sunne nyren 10k.

Jeg er overrasket over at min nye fineste venn, Abdi Abdirahman ikke nevnte det da vi hang med noen uker tilbake på Endurance Online Awards. Jeg antar at vi var like godt hektisk utveksling av løpstips …

Spørsmål: Tenk på sjokolade som en helse- og velværemat? Nødvendighet? Livslinje?

Noen som skal til OL?

Og ikke klarer ikke å huske å fortelle Paige at hun rocker!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Delekvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *