Glutton for straff

Jeg er en glutton for straff. Disse kom nettopp ut av ovnen …

Men før jeg gikk den stien, spiste jeg middag. Jeg lagde en salat med rester av nyrebønne couscous samt gorgonzolaost. TJ’s har en fantastisk bringebær Gorgonzola -dressing som går ideelt med ekstra G -ost. har noen i dag.
Mine nyeste videoer

5 minutters løp varm opp en
Rask oppvarming for løpere. 5 minutters løping varm opp før løpeturen. Nøyaktig hvordan du blir forberedt på å løpe. forslag om hva du skal gjøre før du løper

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 34 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 1
03:12

Bo
00:00
08:21
05:34

Med en fantastisk pillsbury smørete kjeks. Hvorfor er disse tingene uimotståelige? Best ut av ovnen – jeg dør.

Etter middagen hadde jeg en vitatop i tillegg til varm sjokolade for å tilfredsstille den fantastiske tannen min. Den eneste desserten vi restaurerte huset var zucchini -brød, men det teller ikke siden det har grønnsaker i seg. Jeg regner det som en grønnsak som serverer. Ikke?

Ben så vel som Matt gikk for å hente juletreet vårt, men mens de var ute, husket vi et falskt tre opp på loftet fra for to år siden. Jeg kjøpte ham et tre da vi var sammen med å komme inn i Ånden

Siden vi kommer til å være ute av byen for faktisk jul, valgte vi at dette skal være tilstrekkelig til å gjøre vår beliggenhet gledelig og sette oss i høytidsmood!

Vi oppdaget også denne mistelten <3 Jeg antar at jeg er på samme måte en glutton for som siden jeg la den best opp. Dette er mitt faktiske syn på mistelten ... Etter en dag med dataspill så vel som trepynt Ben så vel som Matt overtalte meg til å lage informasjonskapsler. Ok, det er bare 0,3% sannhet, som jeg antydet det. Jeg benyttet Mamapeas doughball -oppskrift på inspirasjon, men benyttet meg av ikke de nøyaktige målingene (det gjør jeg aldri), så vel som ikke kjølte dem. Så de kom ikke ut noe som doughballs - de kom ut som PB -sjokoladekakekaker. Fortsatt en vinn-vinn. Vent, jeg skulle ikke oppgi "Win Win" så raskt - la oss se nøyaktig hvordan magen min føles på flukt i morgen. Ups! Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å velge disse: 6 sunne proteinpakket snackboks ideer 6 sunne proteinpakket snackboks ideer En sunn så vel som enkel Roundup av 6 forskjellige metoder for å DIY dine egne protein snack -bokser! Gjør denne delen av måltidet for å preparere rutinen, samt forhindre tankeløs snacking eller en ettermiddags energisnedgang. Så mye som jeg liker mat så vel som utrolig tilberedte måltider ... Jeg tror snacking er min foretrukne ting. Det er på samme måte noe jeg sliter ... sjekket ut mye mer om 6 sunne proteinpakket snackboks ideer fineste proteinbarer for løpere- hva du skal spise før så vel som etter et løp fineste proteinbarer for løpere- hva du skal spise før så vel som etter et løp Fineste proteinstenger for løpere. Hva du skal spise før et løp, etter et løp så vel som snacks. Mine topp 5 foretrukne barer så vel som ernæringsfordeling Hva jeg spiser på en dag - for løpere Hva jeg spiser på en dag - for løpere Det jeg spiser i en dagsvideo av en løper. Food Diary of Whatever jeg spiste en dag frokost, lunsj, middag samt snacks. pluss forslag til min foretrukne produkter mat California kremost med tyttebær samt valnøtter California kremost med tyttebær samt valnøtterTa feriebrunch opp et hakk med denne enkle California kremost med tyttebær samt valnøtter. Det blander klassi Halvmaraton i 10 uker Halvmaraton i 10 uker Halv maraton treningsplan. Helt gratis 10 ukers halvmaratonrutine med løping så vel som strekkdager. Race Day Packing Listing samt hva du skal spise mens du trener Juletreost tallerken-enkel forrett så vel som midtpunktet med ekte California Dairy Juletreost tallerken-enkel forrett så vel som midtpunktet med ekte California Dairy Juletre ost tallerken. Nøyaktig hvordan du lager en grønnsak så vel som osteplate som ser ut som et juletre. Forrett så vel som ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *