Miami -lovgivningen fortsetter raskt til avansement – aller første lovgivningsinstitusjon for å vise lovgivning om sneaker som fullt program

av Lauren Beiley

I vår vil Miami-lovgivningen være den aller første amerikanske lovgivningsinstitusjonen med et ukelangt, fullt program i det nye området for sneakerloven. Leveres med skolens LL.M. I underholdning, kunst, så vel som sportslov, samt å omfatte områdene med intellektuell bolig- eller næringseiendomsrett, sportslov, samt arbeidsrett, vil programmet dekke en introduksjon av sneakerindustrien på 90 Stade Rennais FC Skjorter milliarder dollar.

Det profesjonelle tilleggsfakultetet er Kenneth Anand så vel som Jared Goldstein, forfattere av seminalboken Sneaker Law: Alt du krever å forstå om sneakertjenesten som dekker tjenesten så vel som lovlige sider til sneakermarkedet, samt inkluderer en utforskning i Skjæringspunktet mellom sneakervirksomhet, design, samt lov.

Anand, medgründer av Sneaker Law, er tidligere sjef for tjenestefremmelse og generaladvokat for Yeezy Apparel, en mote så vel som stilvirksomhet, så vel som drevet av Kanye West samt en medgründer av 3 8 0 Group , en lisensiering, produksjon samt distribusjonsvirksomhet for premium klær, fottøy og tilbehør. Goldstein, på samme måte medgründer av Sneaker Law, er juridisk rådgiver i LiveIntent, et ad-tech så vel som reklamefirma.

Rettidig så vel som funksjonell opplæring for lovgivningsstudenter

Målet med programmet er å forberede praktikanter til å tro, samt fungere som advokater så vel som serviceeksperter med å adressere de primære problemene som sneakerbedrifter, designere, produsenter, samt andre feiringer som er inkludert i sneakerindustrien.

På spørsmål om nøyaktig hvordan programmet vil være til nytte for lovgivning studenter, sier Anand: “Studenter som tar lovgivning om sneaker vil oppdage nøyaktig hvordan de skal utarbeide samt diskutere sneakerkontrakter; Få en sterk arbeidsforståelse av sneakervirksomheten; forstå nøyaktig hvordan du kan begynne sin egen tjeneste så vel som merkevaren sin virksomhet; I tillegg til mange av alt, nøyaktig hvordan du kan trappe opp Ecuadors herrelandslag i fotball Skjorter sneaker -spillet! ”

I en programkomponent vil traineer delta i en praksisorientert simulering for å diskutere en lisensavtale i full lengde eller sneakerlisensiering, integrere viktige vilkår som IP, kompensasjon, forfalskning, stilgodkjenning, distribusjon, reklame samt promotering, eksklusivitet, sysselsetting, termin samt oppsigelse, så vel som til og med moral.

Den best i form til underholdning, kunst samt Sports LL.M.

For alle typer trainee som tenker på disse juridiske områdene, råder Goldstein, “Det er klart at de må ta idrettsloven, så vel som valgfag i glede av glede, men andre kjerneklasser som arbeidskraft så vel som sysselsettingslov, copyright samt varemerkelovgivning er viktig å skaffe seg en solid bakgrunn i det tverriplinerte sportsloven. ”

Han utdyper også at lovgivningsprogrammet for sneaker er en perfekt blanding av de tre juridiske områdene, “Sneaker -lovgivning er virkelig den beste kombinasjonen av underholdning, kunst, så vel som sportslov. I markedet i dag har du musikere, designere, så vel som idrettsutøvere av alle slag som spiller en avgjørende funksjon i suksessen til sneakerindustrien.

“Enten det er Beyoncé, Raf Simons eller LeBron James, alle denne typen dyktige individer skyver markedet for flere milliarder dollar fremover på en enorm måte. I vår bok dekker vi alle disse tre integrerte komponentene. Dette er kanskje finest illustrert i vårt kapittel om samarbeid, et dypdykk i noen få av de viktigste sneaker-kollapsene fra idrettsutøvere, musikere, så vel som motedesignere. ”

Greg Levy, Director Entertainment, Arts samt Sports LL.M. Sier: “Vi er glade for å være den aller første lovgivningsinstitusjonen i landet som tilbyr sneakerlov. Da jeg fikk ord om den nye boken, nådde jeg øyeblikkelig ut til Kenneth samt Jared for å gå over muligheter for å produsere det aller første lovgivningsinstitusjonsprogrammet noensinne på sneakerloven. ”

Et program som kommer til “eneste” i sneaker -virksomheten

Anand så vel som Goldstein vil vise om å produsere et sneaker -merke, LLCS samt selskaper, varemerker, stil samt produksjon, distribusjon samt lisensiering, reklame samt promotering, sekundærmarkedet, samt motfeiting.

Den juridiske siden av markedet som rettssaker samt situasjonslov, administrativ saksbehandling samt andre tvister knyttet til joggesko innen områdene copyright, varemerke, patent, samt handelstriks er også en del.

Levy er i ekstase for å ha Anand så vel som Goldstein som det perfekte fakultetet, “Teknikken deres til denne bransjen, full av komplekse juridiske så vel som tjenestespørsmål, speiler programmets teknikk for å holde seg passende med mønstre samt gi traineene ferdigheter- basert på å oppdage Eintracht Frankfurt Skjorter sjanser til å finpusse sine transaksjonelle lovgivningsevner som er så viktige for industrien. ”null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *