Mikes vanskelige sitronade er laget for å eliminere gluten

Hei hei! I helgen gledet jeg meg over Mike’s vanskelige limonade som ‘Research’ for en kommende Twitter -chat som jeg gjør med Mike Hard’s Lemonade Team samt RD Manuel Villacorta på onsdag. (Dette er Lite -versjonen jeg prøvde også!)

Da Mike’s vanskelige sitronade tok kontakt med meg om dette partnerskapet, var jeg veldig spent! Mike’s har nylig avslørt merking av “laget for å eliminere gluten” -merking for alle produktene. Mikes “laget for å eliminere gluten” -forsegling ble særlig etablert med samtykke fra alkohol så vel som tobakksskatt samt Trade Bureau (aka: TTB), som fører tilsyn Snill for gjærede maltdrikker som har et glutenholdig korn (i Mike’s Case, bygg).
Mine nyeste videoer

Covid 19 antistofftest
Jeg tok Covid19 antistofftesten. Her er nøyaktig hvordan det gikk så bra som resultatene!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 4
01:21

Bo
00:00
08:21
05:19

Det viser seg at alle Mikes produkter er “laget for å eliminere gluten” i årevis! Så mange mennesker antar at alkoholholdige drikker er full av G-ordet. (Mikes proprietære filtreringsprosess fjerner naturlig gluten til mindre enn 5 deler per million (ppm) som bestemt ved R5 -konkurransedyktig ELISA -test.)

Fordi Mike’s er et alkoholprodukt kontra mat, er merking diktert av TTB-ikke FDA som styrer den glutenfrie merkingsprosessen i mat. Som et resultat er Mike’s ikke kvalifisert for en glutenfri etikett siden den ikke eksisterer i alkoholområdet.

Når det angår voksne drikkevarer, ønsker jeg alltid å bytte ting ved å prøve nye smaker, så vel som det er utmerket at Mike også har et lettere valg med sin lite vanskelig sitronade (det er søtet med et snev av honning!). Og selvfølgelig liker jeg også å dele “glutenvennlige” valg med de besøkende som leder en gluten helt gratis livsstil.

Med høytiden i full gang, vil mange av oss holde og/eller dra på fester, så det er utmerket å forstå at Mike’s kan være et valg av voksne drikke for oss selv eller gjester som leder en glutenfri livsstil. Hvis du, eller noen du forstår, har en glutenintoleranse eller annen matallergi, kan det være vanskelig å navigere i menyvalgene på feriesoirees. Så Mike’s RD -partner Manuel Villacorta så vel som jeg kommer sammen for å snakke mye mer (tweet!) Om det onsdag 10. desember kl. 18.00 PST / 21:00 EST.

Vil du ta en drink med meg?

Møt meg på Twitter ved å bruke #MHLGLUTENCHAT i morgen kveld klokka 18.00 PST / 21:00 EST

Vi snakker om ting som:

Hvordan eliminerer Mikes gluten fra produktene sine?

Hva innebærer “laget for å eliminere gluten” for forbrukerne?

Hvordan kan du gjøre enkle justeringer til tilbudet om feriefeiring, så det er mange valg for gjestene dine som kan lede en gluten helt gratis livsstil?

Kan du drikke det med en rev? Kan du drikke det ved hjelp av sokker?

Vi vil også gi bort $ 25 gavekort i tillegg til Fun Mike’s Swag til fem vinnere! http://bit.ly/mhlrules

Spørsmål: Hva nipper du til i dag? Are you a mike’s difficult lemonade fan? What’s your preferred mike’s flavor?

Me: I like the lite lemonade version. as well as I never ‘get’ to drink out of a bottle because I don’t ‘do’ beer so it’s a fun change.

Disclaimer: This publish is part of my partnership with mike’s difficult lemonade. All opinions are my own. Please drink responsibly.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

My canine should Haves for walking or running with your pupHjørnetannen min skal ha for å gå eller løpe med valpen din

Hjørnetoking skal haves. Du ba om mine forslag til utstyr for å løpe med hjørnetann – her er en liste over mine foretrukne bånd, col

Morsomme valentine for løpere

Morsomme valentine for løpere

Morsomme Valentine for løpere. Memes så vel som sosiale nettverksmeldinger for løpere. Morsom Valentinsdag for løping og

Ekte forslag for å få nye venner

Ekte forslag for å få nye venner

Forslag for å få nye gode venner som voksen. Nøyaktig hvordan man kan tilfredsstille nye mennesker så vel som vennskap i 20 -årene så vel som 40 -tallet. Løp spis gjenta vid

Cheerios så vel som Fitbit Instagram Giveaway!

Cheerios så vel som Fitbit Instagram Giveaway!

Cheerios så vel som Fitbit Giveaway på Instagram @RuneTePeat februar 2020 – Mye mer informasjon samt detaljer. *Skriv inn på gjeldende

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Hva jeg spiser på en dag – for løpere

Det jeg spiser i en dagsvideo av en løper. Food Diary of Whatever jeg spiste en dag frokost, lunsj, middag samt snacks. i tillegg til

Den aller beste av naturlige produkter Expo Influencer -favoritter så vel som sunn matbingo

Den aller beste av naturlige produkter Expo Influencer -favoritter så vel som sunn matbingo

Hallo! Natural Products Expo (aka #Expowest på sosiale medier) var denne helgen i Anaheim, CA. Det er en betydelig konferanse

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *