Hva jeg spiste på Epcot etter vinen, så vel som Dine Half Marathon

Stack på Miles Day 17 – Publiser Kjør

Hva gjør du etter en løp? Har du en satt rutine etter at du har overflaten en lang sikt? Spiser du nøyaktig samme ting? Gjør nøyaktig samme strekninger ??

Det er stablet på Miles Day 17, så vel som dagens stil er Post-run. Jeg deler det jeg spiste etter å ha kjørt vinen, så vel som å spise halv maraton nylig. Dette løpet er laget for å kjøre spiser gjentagelse!

Hvis du ikke er kjent – kjøren Disney Wine, så vel som Dine Half Marathon Weekend er en av organisasjonens lange løphelger. Det er arrangert under maten, så vel som vinfest på Epcot, så vel som Post-Race-feiringen er virkelig i stilparken.

Epcot Style Park er ekstremt unik (utover den ikoniske geodesisk kuppelen). Den har verdensomspennende paviljonger med land fra hele verden. Hvert område er designet for å se ut som landet som er omtalt, så vel som tilbyr mat samt produkt som representerer området.

Og de gjør det neste nivå med sin årlige mat, så vel som vinfest som har begrenset tidsmat samt drikkealternativer.

Plus – vinen samt spise halv maraton Publish Race Celebration er i Epcot Style Park, så det er den perfekte sjansen til å kjøre så vel som å spise.

Men det er om natten, så det er ikke en perfekt omstendighet for matfoto … så jeg laget en kort video med noen av maten vi hadde på Epcot. I tillegg til at jeg snappet bilder i helgen av det jeg spiste før, så vel som etter løpingen (under).

Hva jeg spiste – vin samt spise halv maraton publisere rase party

Jeg fikk ikke bilder eller video av hva vi spiste på Post-Race-feiringen på Epcot. Men her er de tingene jeg husker eller var i stand til å få et halvveis respektabelt bilde eller video.

Den umulige burger-glidebryteren på jorden spiser holdt av umulig

Kenyan Coffee BBQ Beef med Corn Mealie Pap på Kenya Outpost

Crispy BBQ svinekjøttet så vel som pimentoost på den swanky saucy svin

Soy-Glazed Sticky Ribs på den swanky Saucy Swine

S’mores whoopie pie-lon på smaker fra brann

Fire dyder Bourbon Barrel Zinfandel på smaker fra brann

Hummer chowder med bacon, mais samt poteter fra hummer landing

Steenburg glitrende Sauvignon Blanc fra Hummer Landing

Maple popcorn fra Canada World Showcase

Kanel Apple Cider fra Apple Seed Orchard

Evil Elixir (Signaturcocktailen til post-rasefestet) – vi fikk dette på Appleseed Orchard, så vel som hengt tilgjengelig for en stund.

Det var mørkt da vi begynte å gå rundt i verden showcase til middag, så vel som det var overraskende overfylt. Post-rase feiringen begynte ikke offisielt frem til 9 pm – før det var generelle adgangspark besøkende samt rase feiring deltakere. Så, jeg prøvde å få et raskt bilde eller video under lyset av hvilken messe vi var på så vel som så kom ut av veien. Selv om jeg ikke fikk alle bildene, kan jeg si at det vi spiste var deilig.

Jeg skulle merke seg hva jeg foreslår, så vel som hva jeg ville passere på neste gang, men jeg virkelig likte alt. Vent – hvis jeg måtte være kresen, vil jeg foreslå hva som helst bortsett fra svinekjøttet, akkurat siden tekstur ikke er min syltetøy. Men Pimento Cheese Dip de kommer med er bra! Så, bare BYOC hvis du ikke liker svinekjøttbrett (BYOC = ta med dine egne sjetonger). Jeg forstår ikke om det er en meksikansk ting, eller hva min husstand hadde chiccarones (svinekjøttet) hele tiden da jeg var ung, så vel som jeg husker at de var smakløst så vel som hardt. Disse var mindre så vel som mer smakfulle, men jeg kan ikke få minnet ut av hodet mitt.

Vin & Dine Half Marathon Weekend – Hva jeg spiste

Reiser til Orlando for løpet … Jeg har Panera i løpet av den korte layover. De var “utsolgt” av alle salater, så vel som de fleste av suppene, så jeg gikk med mitt femte valg. Jeg var en lil misfornøyd siden jeg var ute etter deres fjærfe, så vel som eple salat, så vel som en hel korn baguette, men jeg kommer også ikke til å sparke en carb ut av sengen.

Reiser til Orlando … Min reisevenn fikk Pinkberry med Nutella, så vel som jeg stjal noen biter. Jeg forsto ikke Nutella var et toppingsalternativ?! Har du hatt dette?

Vi kom inn i Orlando ganske sen regional tid, så vel som jeg var vidt våken så vel som sulten. Vi stoppet på Wawa for mat siden det var åpent, så vel som det var ikke mange alternativer. Jeg har også et stykke cornbread, så vel som tonnevis av snacks, så vel som drinker å ha i rommet i helgen. Ingen bilder av snacks samt drinker – det var hovedsakelig søppel.

Frokost dag 1 – Hotellet hadde en ekstremt imponerende frokostbuffé som var inkludert i oppholdet. Jeg forventet et brød, så vel som skadet brødrister, men ble hyggelig overrasket med spredningen. De hadde Mickey vafler, egg, pølse, muffins, bagels, frokostblandinger, melk, yoghurt, frukt, kaffe samt te.

Jeg identifiserte også et lilt bord med salsa, ost og spinat … Jeg skjønte det wSom for eggene så vel som lagt det til min tallerken. Det var ganske hektisk da jeg fikk frokost, så det var morsomt å se dette området uten noen i nærheten av det. Mer for meg!

Vi dro til rase expo etter frokost. mer på det senere. Du kan også se min tur til Expo på 15 sekunder i et kort klipp her – Kjør Eat Repeat Instagram Run Disney Expo Video

Etter Expo vi dro til Panera, så jeg kunne til slutt få min fjærfe så vel som eple salat craving fornøyd. Det var akkurat som jeg husket. I tillegg til tomat suppe var sååååå bra!

På et tidspunkt fikk jeg Moes meksikansk mat (det er ikke en kjede i SoCal, så jeg husker ikke fullt navn). De ga oss en stor del av chips – vent, jeg mener mye skadet chips. Men jeg liker de skadede så jeg var fantastisk med den.

Etter løpet får du en boks med mat, en banan, vann samt en sportsdrink. Dette er ekstremt godt organisert, så vel som en god del mye bedre enn å bli overlevert mange tilfeldige ting rett etter at du har fullført et løp. Jeg har store hender, men kan ikke holde en banan, granola bar samt en vannflaske pluss ta en post-race selfie. Og jeg var iskaldt, så det var vanskelig for meg å holde noe i det første stedet.

Uansett. Her er det som var i Post-Race Food Box: Huge Goldfish Grahams (elsket), nøtter, chips, ost, hånd Tørk + en banan, vann og powerade.

Løpet startet så tidlig det var en ekstremt grov 3 am Wake-up-anrop. Men den gode tingen om tidlig starttid er jeg ble fullført, så vel som tilbake på hotellet med god tid til å slå opp frokostbuffeen. Boom.

Jeg måtte ha Mickey Mouse vafler for å feire Run Disney Races å være tilbake! Jeg har savnet så mange mennesker, hendelser så vel som ting i løpet av det siste året – så vel som jeg er super takknemlig for at jeg var i stand til å kjøre dette løpet, så vel som å se vennlige ansikter som kjører igjen. Gud velsigne.

Merk: Dette var ikke hva jeg spiste i løpet av en helg. Det er alltid tonnevis av snacks i rer-land. Jeg er bare overrasket over at jeg ikke snapet et bilde av hva jeg spiste før løpet. Rookie feil!

Jeg er en lil rusten med denne hele maten blogging ting. Jeg trodde det var som å sykle – men kanskje det er mer som å spise en sykkel?

Uansett. Inspiser tilbake snart for raseinntaket, så vel som mer!

Og vi handler om halvveis med stakken på miles vanskeligheter – men det er fortsatt åpent så vel som gratis. Klikk på linken under for å bli med oss!

Følg @RuneAtrepet på Instagram for å holde tritt med meg!
Du kan bli med på stakken på miles vanskeligheter her!

Drikke

Drikke

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *