Tempo Run Without A GPS View

Tempo Run Without A GPS View

Hola! Hvordan går det?

Først må jeg dele noen dårlige nyheter …
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 4
Maraton treningsdagbokdag 4 inspiser i

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
Covid 19 antistofftest
05:19

Bo
00:00
08:21
01:21

Jeg krever et øyeblikk av stillhet for min foretrukne betydelige salatskål. Jeg brøt den i to på en eller annen måte i dag. Dette er min foretrukne ting på kjøkkenområdet (foruten maten, tydeligvis) !!

RIP Bowl.Diddy. Vi hadde noen gode tider.

{Cue Salad Montage}

Så nå skal jeg bare sitte her i tillegg til å lytte til uheldige melodier hele tiden og drukne meg i tårer.

Hvordan skal jeg spise lunsj nå?!

Nå vil jeg aldri kunne ha salat igjen

Det kan hende jeg må ty til likvide lunsjer fra her …

Hvordan gjøre et tempo -løp uten løpende klokke

Jeg forstår at ikke alle har et elegant syn for løping. Det er ikke stort. Du kan gjøre fartsarbeid eller tempo -løp uten en med dette veldig enkle temposløpet nøyaktig hvordan du skal …

*Du krever fortsatt en visning eller telefon for å inspisere tiden din.

Kjør tom for 2 eller 3 mil. <- tid selv. Snu deg rundt og løp raskere tilbake enn det tok deg å gjøre aller første omgang. Dette er en utmerket øvelse siden det trener deg til å løpe raskere på utmattede ben. På samme måte kjører andre halvdel av et løp/løp raskere enn den aller første kalles ‘negative splits’. I tillegg til at det er en flott ting (selv om ordet ugunstig er i det - jeg vet ikke, velger det). Så. Du gjør et tempo -løp i tillegg til å øve ugunstige splitter. Ikke de ekte splittene. Spørsmål: burde jeg begrave skålen min? Skal jeg bare bytte den ut med den nøyaktige nøyaktig samme bollen, eller er det så godt kaldt? Kan du gjøre splittene ?? Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett å velge disse: Kjørende mål for måneden - Instagram Story -mal Kjørende mål for måneden - Instagram Story -mal Den aller beste metoden for å kjøre raskere, bedre, sterkere er å sette et bestemt mål i tillegg til å lage en plan. Her er en Instagram Story Templa Tempo -trening samt spilleliste for å løpe raskere Tempo -trening samt spilleliste for å løpe raskere Nøyaktig hvordan du skal gjøre et temposløp for å komme raskere. Trening for løpere NYTT SAMME ARBEID. Nøyaktig hvordan du begynner å løpe raskere med fartsarbeid Du kan ikke løpe uten Du kan ikke løpe uten Jeg kan ikke løpe uten disse 11 løpende utstyrsartiklene. Stabel på miles løpende vanskelighetsdag 23. viktig å oppdage fra de dårlige løpene for å bli mye bedre så vel som å løpe raskere viktig å oppdage fra de dårlige løpene for å bli mye bedre så vel som å løpe raskere Nøyaktig hvordan du kan oppdage fra et dårlig løp. Å føle deg treg eller utmattet skjer, i noen tilfeller må du kutte et løp. Akkurat her er nøyaktig hvordan du skal finne ut Mine foretrukne løpende leggings så vel som capris Mine foretrukne løpende leggings så vel som capris Jeg er begeistret for å dele mine foretrukne løpende capris så vel som leggings siden dette utstyret er mye rimeligere enn mye av min andre Hva jeg spiste i helgen så vel som det aller besteLøp så vel som å spise i november Det jeg spiste i helgen så vel som det aller beste løpet, så vel som å spise i november Hallo!! Hvordan går det? Hva er din foretrukne del av måneden? Nøyaktig hvor mye kjørte du? Nøyaktig hvor mye spiste du? Hvorfor er jeg en ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *