Haugen på milene onsdag inspiser i uke 4 samt $ 100 gavekort -gave!

Haugen på milene onsdag inspiser i uke 4 samt $ 100 gavekort -gave!

Hei der fra Tampa, FL! I går utforsket vi sentrum av Tampa i tillegg til å slå opp et museum i tillegg til velsmakende pizza sted. Det regnet hele dagen, men vi hadde paraplyer så vel som det ikke var kaldt, så jeg har ikke noe imot det!

Ben så vel som jeg ikke har sett hverandre på en stund, så han organiserte en ekstremt flott dag for oss å bare henge med i tillegg til å bruke litt tid av høy kvalitet. (Dessuten tar han tydeligvis ingen barbering av november ekstremt alvorlig.)
Mine mest aktuelle videoer

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask evaluering av det nye memoaret til en medisinavhengigs dobbeltliv. sjekket ut av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
06:12

Vi så fangst avsluttes jeg også! Dette var ikke mitt foretrukne filmbilde i serien, men jeg liker det fortsatt. så vel som jeg liker popcorn enda mer. alltid så vel som for alltid.

Hotellet vi bor på har gratis gledelig time, så jeg sparket tilbake med en glass kopp hvit Zin før jeg ble forberedt på middag.

Middagen var på et elegant pizza -sted der vi delte salat i tillegg til pizza.

Dessert var den ekte stjernen i showet skjønt – Snickers Pie. Ja.

Haug på milene onsdag inspiser i uke 4

Hvordan går det? Jeg forstår at det er utrolig kaldt noen steder. Jeg forstår morgendagens Thanksgiving. Jeg forstår at dette er en vanskelig tid på året – men det er derfor vi gjør stabelen på milene !! Hold på det. Gjør din fineste så vel som rapporter nedenfor.

Sjekk inn med POTM -oppdateringen din på denne publiseringen, så vel som du vil gå for å vinne et gavekort på $ 100 Amazon. Stor takk Sabra for å støtte vanskeligheten i tillegg til å levere premiene denne uken !!

(Priser for forrige uke vil bli avslørt så snart jeg får et øyeblikk til å oppdatere – mest sannsynlig i morgen.)

Spørsmål: Hva er treningen din i dag?

Ansvarsfraskrivelse: Noen få av mine foretrukne virksomheter leverte premier samt støtte for Stack på milene. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *