Dag på museet

Dag på museet

Ben så godt som jeg gikk inn i DC i dag for å se. Det var den vakreste dagen! liker det!

Vi slo opp Natural History Museum så vel som Jefferson Memorial. Den (ene) tingen jeg liker med å bo i Maryland er å ha så mange fantastiske museer så vel som severdigheter så nær oss! Jeg har alltid likt DC i tillegg til at jeg virkelig kommer til å prøve så vel som så mye jeg kan mens jeg er her?
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Neste
Min vakre ektefelle i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Bo
00:00
08:21
03:12

Vi stoppet i tillegg til at vi fikk et honningskarpt eple. Disse er enestående – jeg ønsker at de ikke var så dyre!

Lunsj på veien … PB&J, gulrøtter. Jeg forsto at vi ville spise ute til middag, så vel som ikke ville gjøre det til lunsj også!

Vi dro ut for indisk mat til middag. Jeg liker disse tingene! Vi startet med en blandet forrettplate. Det forklarte ikke hva de blandede forretter var – viser seg at alle stekte ting? Samosaen var virkelig flott i tillegg til at jeg spiste noen av de andre tingene også.

Jeg kjøpte Chan Masala, ris samt naan. Servitøren serverte oss hver av oppvasken da han brakte dem til bordet. Han insisterte på å sette noen av Ben’s lam på tallerkenen min. Jeg prøvde å fortelle ham at jeg ikke ville ha noe, men det var en språkbarriere så godt som han insisterte på at det var bra. Jeg tok bildet så vel som da ga det til Ben?

Jeg blogger for tiden i tillegg til å glede meg over TJ’s Tart Frozen Yogurt med granola? Flott natt! Dette er ikke bæsj! Ben spiste stiblanding i kjøretøyet i tillegg til at de slapp noen sjokoladeflis på setet. Jeg antar at de smeltet så vel som da han satt i det? Vi forstår ikke når det skjedde eller nøyaktig hvor lenge han gikk rundt slik …

Bens tilfeldige kommentar om dagen:

Ben: “Pandaen er den direkte motsatsen til hva jeg er.”

Meg: “Hva mener du?”

Ben: “Han spiser bare grønnsaker og nekter å ha sex.”

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

TREADMILL DUSJ SHARK Lagringstank så vel som lunsjdatoer … datoer?

TREADMILL DUSJ SHARK Lagringstank så vel som lunsjdatoer … datoer?

Hallo! Hvordan går det? Bare inspisere med min foretrukne løping så vel som å spise fra denne helgen! Hva driver du med? Først

Den aller beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den aller beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den aller beste sunne handelsmann Joes Pumpkin Foods. Inspiser ut denne runden av de beste sesongmatene fra TJ -er som Pecan Pumpk

Den aller beste av naturlige produkter Expo Influencer -favoritter så vel som sunn matbingo

Den aller beste av naturlige produkter Expo Influencer -favoritter så vel som sunn matbingo

Hallo! Natural Products Expo (aka #Expowest på sosiale medier) var denne helgen i Anaheim, CA. Det er en stor konferanse

Gortons rekeboller-nye totale frosne måltider

Gortons rekeboller-nye totale frosne måltider

Gortons reker skåler nye frosne måltider – tanker om reke soba noodle bolle samt kremet sopprisotto bolle. Helbredet

Guacamole Hack

Guacamole HackVeldig raskt så vel som enkel guacamole -oppskrift. Prøv dette raske guacamole -hacket for velsmakende så vel som restaurant av høy kvalitet guacamole med O

Vekttap, vannmelon samt helgeoppdateringer med Diego

Vekttap, vannmelon samt helgeoppdateringer med Diego

Nøyaktig hvordan du kan like deg selv mens du forbedrer deg selv. Kroppspositivitet mens du går ned i vekt eller går etter et mål. forslag til nøyaktig hvordan

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *