Stor rumpe? Du trenger disse leggings.

Hallo! Hvordan går det? I morges hadde jeg en stor feil i et forsøk på å gjøre noen fartsarbeid. Bah! Det er vanskelig nok for meg å få meg til å gjøre det uten ekstra hindringer.

LØPE:
Mine mest aktuelle videoer

Så var hun borte – bokanmeldelse
En god lytt – bok- og podcast -vurderingsserie
Så ble hun borte av Lisa Jewell – tilgjengelig på Audible, Amazon eller hvor som helst bøker som selges.

Er ‘da hun var borte’ en god lytting? Her er min anmeldelse!

For mange flere anmeldelser, lenker og ideer, sjekk ut runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Neste
5 minutters løp varm opp en
05:34

Bo
00:00
08:21
04:20

Jeg gjør hastighetsarbeid på denne flate delen av løpestien som er nøyaktig en halv kilometer lang. Det er best for 800 -tallet.

Dette skjer aldri, så jeg tror ikke jeg trenger å finne en ny rute ennå, men jeg tenker å gå til et spor neste gang. Det ville få meg til å føle meg så fancy.

Siden jeg ble foliert på løpeturen, snudde jeg meg og gjorde noen mil i den andre retningen. Deretter slo jeg treningsstudioet for en styrkeklasse.

SPISE:

Jeg spiste to frokost i morges. Ofte er det det du må gjøre.

Først hadde jeg gresskar granola med yoghurt.

Deretter noen egg og toast.

Etter treningsstudioet løp jeg noen ærend og døde nesten. Døde.

Jeg klarer ikke engang denne baby koalakostymet. Få meg en baby! (Min niese ville ikke passe inn i dette med tanke på at det bare går til 12 måneder.)

Lunsj var en enorm salat med en tilfeldig ny tusen øy dressing jeg fikk nylig. Jeg vet ikke hvorfor jeg ville få den typen med tanke på at jeg ikke ville kjøpe den noen gang, men det er bra. Det er Sriracha og ketchup også.

Bordet mitt er fullstendig dekket med et organisasjonsprosjekt, så jeg tok et bilde på stolen. Noen var veldig interessert i å sjekke det ut …

Se? Jeg går gjennom sminke fordi det er et kaotisk rot. Alt dette ble bare kastet på min dusjromskanal, og det stresset meg ut.

Så jeg gjorde hva enhver ansvarlig “type C” personlighet voksen ville gjøre i den situasjonen – jeg ignorerte det i 4 måneder til det ble verre og tok en beslutning om å rense den. Derfra flyttet jeg alt til kjøkkenbordet der jeg ignorerte det i 24 timer til jeg skjønte at jeg trenger bordet å spise

Spising> Min mangel på disiplin

Så jeg endelig gikk gjennom det hele i dag. Mens du har en matbit.

Ting du ikke bør gjenta:

Nå på det store rumpa råd … Jeg har den nye ombre leggings i dag. Jeg anbefaler ombre leggings eller bukser for alle personer som har et område av kroppen deres som kan være større enn de andre delene i nærheten.

Mens jeg prøver å omfavne formen min, hater jeg å føle meg selvbevisst med det jeg har på meg. Du ender bare opp med å trekke på klærne eller ikke stå høyt eller tafatt som står mot veggen, slik at ingen ser på ryggen (er det bare meg?).

Uansett.

Ombre leggings eller bukser er litt fantastiske fordi vi alle vet at Black er slankende. Vel, hvis den mørkeste delen av buksene dine er på din største kroppsdel ​​og fargen blir lettere mot de mindre delene dine, skaper den et mye mer balansert utseende. (Les: rumpa og lårene mine er mye større enn kalvene mine, så dette hjelper det å se litt mer ut som disse kroppsdelene må høre til en person, og jeg er ikke Mr. Potato Head eller noe.)

Værsågod?

Spørsmål: Tror du at jeg må få koalakostymet til katten min? Hvor trist ville det være?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *