Fjerde juli BBQ -bilder samt ny bærbar PC

Hei! Nøyaktig hvordan var helgen din? Gjør noe super morsomt så vel som gledelig for 4. juli? Jeg gjorde massevis av ting – inkludert å få en ny bærbar PC siden den gamle begynte å fortelle meg at “Jeg kommer til å slå av hvilken som helst type dag nå, i tillegg til at du kommer til å miste alle bloggbildene dine siden begynnelsen av Tid ” – Så jeg hektet i tillegg til at jeg fikk en ny. Jeg dro føttene i lang tid siden jeg er lat over å oppdage nye ting. Jeg er lat over mange ting virkelig – bortsett fra å løpe.

Så jeg krever å finne ut alle rutinemessige funksjoner, så vel som å sette opp blogg ting så vel som bilder samt innstillinger. Jeg gir deg bare et hode at hvis noe er rart i dag, jobber jeg med det.
Mine siste videoer

Så var hun borte – bokanmeldelse
En flott lytt – bok samt podcast evalueringsserie
Så ble hun borte av Lisa Jewell – tilbudt på Audible, Amazon eller hvor som helst bøker blir solgt.

Er ‘da hun var borte’ en flott lytting? Her er min anmeldelse!

For flere anmeldelser, inspiserer lenker så vel som anbefalinger ut runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
04:20

Jeg jobber også med å gjøre et raskt besøk for å få bandene mine trimmet før jeg hacker dem av meg selv. Er det mulig at smellene mine blir 10 ganger raskere enn det andre håret mitt ?? Jeg angrer på det hver eneste gang jeg kuttet dem, men de er ute av kontroll.

Uansett. Akkurat her er noen bilder av 4. juli! Jeg kommer tilbake senere med å løpe så vel som å spise i tillegg til å gjenta.

Jeg startet dagen med et løp så vel som en sykkelgruppe fløy forbi – hver rytter hadde to USA -flagg på hjelmer. Jeg så dem på påsken med kaninører på hjelmer også. nøyaktig hvor morsom !! Hvis jeg noen gang skulle oppdage nøyaktig hvordan jeg skulle reise en sykkel uten å falle massevis av ganger, ville jeg bli med i gruppen deres!

Jeg lagde en isboks kake med kaker, pisket krem ​​samt jordbær. Så lett!

Vi hadde nachos! Å, i tillegg til å inspisere utkjøringen, spis gjentatt støtfangermagnet foreldrene mine har på varmtvannsberederen. De representerer for RER.

Ben, min lil søsken så vel som noen få millioner hunder vi har …

I andre nyheter … blir jeg konsumert med ESPN OJ -dokumentaren – noen andre?

Jeg er på den fjerde delen – det er virkelig opprørende og fascinerende på nøyaktig samme tid. Vi bør chatte om det i et senere innlegg.

Spørsmål: Hva var det aller beste du gjorde eller spiste i helgen?

Meg: Jeg tror vannmelon så vel som ananas opp ned kake <- Jeg skjønte bare at jeg laget den kaken så vel som ikke tok ett bilde av den! bloggforfatter mislykkes. Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett med disse: Hunden min må ha for å gå eller løpe med valpen din Hunden min må ha for å gå eller løpe med valpen din Hundvandring må haves. Du ba om utstyrstipsene mine for å løpe med hunden din - her er en liste over mine foretrukne bånd, col Trening for Boston Marathon Video Series Hold Hello! Trening for Boston Marathon Video Series Hold Hello! Hallo! Jeg holder en videoserie som heter ‘10, 000 miles to Boston ’med Hylands drevne! Vi overholder et team av Heale Running Watch Bands, Old Navy treningsutstyr samt flere spørsmål Running Watch Bands, Old Navy treningsutstyr samt flere spørsmål Jeg svarer på bekymringene dine fra @RuneTePeat Instagram Story Box! Vi dekker RUnning emner som nøyaktig hvordan du skal forhånds Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info Pizza Giveaway on Run Eat Repeat Instagram Info Det er en ny Run Eat Repeat Podcast opp nå! så vel som den nye løpende vennfunksjonen starter med Kaleena. Til ære for henne ‘Vic tørr sjampo, tarmhelse, løping i Canada samt flere bekymringer fra IG -historier tørr sjampo, tarmhelse, løping i Canada samt flere bekymringer fra IG -historier Hallo! Jeg svarer på bekymringene dine fra Instagram om løping, spising, skjønnhet samt tarmhelse og velvære - hva en blanding av temaer vi C Golden Retriever vil ikke ta medisinen sin Golden Retriever vil ikke ta medisinen sin Golden Retriever vil ikke spise pillene hans. Forsøkte å sette medisinen sin i en pølse, fjærkre og han visste! Han vil ikke engang spise ⚡ av Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *