Hvordan overleve trening for et høstmaraton (eller halvparten) som løper om sommeren

Hvordan overleve trening for et høstmaraton (eller halvparten) som løper om sommeren

, slik at du kanskje har innsett at selv om jeg har vært i Florida. i juli. i varmen. drukner i et hav av min egen svette … Jeg løper fortsatt (og spiser). Ja. En del av det er fordi jeg er avhengig. Men det er også fordi jeg har et høstmaraton på kalenderen. Og høstmaraton = sommerlange løp og mye trening i den hotteste delen av året.

Jeg liker varmt vær, men jeg er ikke akklimatisert til fuktighet. Å løpe i Florida om sommeren er veldig utfordrende for meg. Og kroppen min reagerer annerledes på å løpe her kontra i California. Å vite det, løper jeg smartere når jeg besøker et sted med et annet klima enn det jeg er vant til (eller når været der jeg bor er ekstremt).
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 2
Marathon Training Journal Day 2. RuneatrePeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 45 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
01:45

Noen av favorittmaratonene mine og halvmaraton er om høsten. Jeg elsker det. Jeg er ikke i ferd med å hoppe over løp bare på grunn av litt varme (jeg vil heller være varm enn kald uansett). Men det er fremdeles vanskelig og potensielt farlig å løpe mye om sommeren. Så jeg har satt sammen noen tips for mine medløpere som trener for et løp akkurat nå om hvordan jeg kan overleve trening for et høst halvt eller fullt maraton …

Hvordan trene for et halvt eller fullt maraton i sommervarmen

1. Kontroller værmeldingen og planlegg treningene dine deretter. Dette er litt mer åpenbart om vinteren siden du ikke vil løpe i snøen (vel, kanskje du tror du gjør akkurat nå i slutten av juli soppet i svette).

Men om sommeren er det litt alltid varmt, så hvem bryr seg hvilken dag du løper? Nei.

Du bør planlegge dine lengre eller hardere løp på kjøligere dager og i løpet av den kuleste delen av dagen. Sjekk den ukentlige og timeprognosen og juster treningsplanen din etter behov.

2. Faktor i temperatur og fuktighet i hvordan det påvirker løpingen din. Juster deretter dine mål eller treningsplan etter behov. Hvis du prøver å treffe visse minutter per kilometer eller hastighetsmål, må du huske at ekstreme temperaturer (varmt eller kaldt) vil påvirke hastigheten, utholdenheten, hydrering og mer.

3. Vær oppmerksom på fuktigheten din. Hvis du svetter mer, trenger du mer vann og elektrolytter. Husk at du kanskje ikke bare svetter under et løp heller – hvis du er aktiv på jobb, rengjør huset, gå på hunden … det er andre ganger du kanskje trenger litt ekstra fuktighet.

Finn ut hvor mye du svetter ut ved å teste det …

A. Vei deg naken før et løp.

B. Gå i omtrent 45 minutter til times løp.

C. Vei deg selv etter at du kommer tilbake (naken igjen).

D. Trekk etter vekt etter kjørt vekt fra førkjørt vekt. Konverter antallet til gram. Tilsett gram vann (eller hva du drakk) til det. Da har du mengden svette i unser du mistet.

(Dette er ikke perfekt vitenskap, og jeg er ikke matematolog, men du får ideen, ikke sant?)

Eller du kan bare …

Sjekk fargen på tissen og sørg for at den er en lysegul.

4. Få god sommerløpsutstyr. Dette betyr at lysfarget veke slitasje tank, en hatt eller visir, shorts som ikke er chafe og svette -bevis solkrem.

Også – en god vannflaske eller drivstoffbelte er veldig viktig.

De fleste av disse tingene er ikke teknisk nødvendigheter, men hvis du trener for et langdistanse løp i juli eller august, fortjener du dem på en måte

5. Vær oppmerksom på kroppen din. Hvis du føler deg overopphetet, kvalm, utmattet … eller bare ‘av’ -> stopp. Ikke vær en helt, vær smart og leve for å løpe en annen dag. (Og spis en annen dag, tydeligvis.)

Hver kropp er forskjellig, bare fordi løpspartneren din føler seg i orden, betyr ikke det at du har 100% til å gi den dagen. Gjør du.

Spørsmål: Har du noen sommerløpstips?

Hva trener du for akkurat nå?

Send meg arbeidsboken

44Save

Deling er omsorgsfull!

44

Pin

Dele

kvitring

Dele

PostDele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *