Ja kampsportskoler, du krever også å få et servicelisens

Ja kampsportskoler, du krever også å få et servicelisens

grunner til dom ble løslatt i dag av BC Supreme Court, Vancouver -registeret, og Aston Villa FC Skjorter oppdaget at en siktelse av siktede kampsportinstitusjoner ikke er annerledes enn noen form for andre Tjeneste samt kreves for å kjøpe en servicelisens.

I dagens situasjon (City of Burnaby v. Gildemeester DBA Master Gee’s Black Belt Academy) klarte ikke respondenten å betale fornyelsesgebyret fra 2010-2014. Da byen ba om at disse betalingene skulle gjøres, svarte respondenten og argumenterte for at han ikke var pålagt å kjøpe en servicelisens. Respondenten hevdet at “han utøver personlige rettigheter med andre personlige personer, så vel som ikke” SC Braga Skjorter opererer “i publikum. Han hevder at et krav om personlig person ikke skaffer seg en tjenestelisens for å utføre personlige aktiviteter. ”.

Høyesterett i BC var uenig i samt godkjente en langsiktig så vel som obligatorisk påbud og hindret tjenesten fra å operere i Burnaby City med mindre den fikk en gyldig lisens.

Ikke snarere en jord knusende utvikling, bare et raskt rettslig tips som det ikke er noe spesielt med for inntektskampkunstakademier som unntar dem fra kravene andre tjenester trenger å Fotball Skjorter overholde

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Hvorfor pro kickboxing / Muay Thai er ulovlig i BC, så vel som hva som kan gjøres med den 25. århundre 2013in “BC Athletic Commission”
UFC Pay Per View Piracy Claim Against Martial Arts Gym Disbedreedaugust 13, 2016in “Piracy”
Prestige Fight Club saksøker regjering så vel som Saskatchewan Martial Arts AssociationMarch 14, 2014in “Amatør MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *