Giveaway – Food Cures by Happiness Bauer

Jeg hadde en kveldsklient, så jeg spiste middag litt tidlig og kom hjem til en stor ol ‘smoothie.

Hvis du er ny rundt disse delene her, er min grønne monsteroppskrift. Hvis du vil ha en dessert-y-smoothie, kan du prøve den på oppskriftssiden min.
Mine mest aktuelle videoer

Maraton treningsdag 3
Maraton treningsdag 3

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Neste
Ansiktsmaske ideer for løping og gå utenfor
07:15

Bo
00:00
08:21
00:51

Jeg sier det hver eneste gang, men smak i proteinpulver varierer veldig, så du har funnet en du elsker. Det er det som virkelig “gjør” til en god smoothie. Personlig er jeg forelsket i pro-pulveren min. Ingen dråpe igjen!

For noen uker siden ble jeg kontaktet om Happiness Bauer sin nye bok – Food Cures. Tatt i betraktning at jeg er en betydelig fan (jeg tror vi alle har sett henne på Today -showet) var jeg veldig i ekstase til å lese det. Jeg var ikke sikker på hva jeg kunne forvente, men tror at mat spiller en veldig avgjørende rolle i hvordan vi føler oss.

Jeg har ikke sett gjennom oppskriftsboken til venstre ennå, men jeg graver matkuren! Naturligvis snudde jeg rett til vekttap -delen og likte den virkelig. Bauer har en veldig sunn og fornuftig teknikk for vekttap. Det er mange oppskrifter, og hun oppfordrer deg til å spise nok kalorier til at du ikke vil dø.

Jeg vet at intuitiv spising ikke er for alle, så hvis du prøver å finne smarte anbefalinger fra en RD, vil jeg på det sterkeste foreslå denne boken for den delen alene. Hun har også solide anbefalinger om å forbedre humøret (jeg kan se på den!).

Bauer’s Peeps deler kjærligheten og vil sende en RER -leser en kopi også!

For å vinne: Legg igjen en kommentar med det beste vekttapet eller intuitiv spising eller selvhjelpsbok du noen gang har lest.

Konkurransen slutter tirsdag (18. juli) kl. 22.00.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Jeg trenger din beste oppskrift på feriebaking og matferier

Jeg trenger din beste oppskrift på feriebaking og matferier

National Soft Tacos Day. Kanel ruller fra bunnen av og nye ideer til feriebakt gaver.

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Hva jeg spiste i dag matdagbok – maraton treningsuke 4

Det jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss notater på

Send noods og matferier for uke av 6. oktober

Send noods og matferier for uke av 6. oktober

Det er varmt. I dag er National Noodle Day! Nå er jeg ute etter ramen !! Matferien for denne uken er: sol – nasjonalt nei

sunn og enkel meksikansk matoppskrift runde opp

sunn og enkel meksikansk matoppskrift runde opp

Hallo! Hvordan går det? Løper eller racer du i helgen? Spiser du? Meksikansk mat?? Vel, hvis du elsker meksikanere

Vekttap, vannmelon og helgeoppdateringer med Diego

Vekttap, vannmelon og helgeoppdateringer med Diego

Hvordan elske deg selv mens du forbedrer deg selv. Kroppspositivitet mens du går ned i vekt eller går etter et mål. ideer om hvordan

Hva jeg spiste i dag- matbokHva jeg spiste i dag- matbok

Hallo! Dagens Instagram -sjekk i innlegget er en matdagbok. Det har gått så lenge med tanke på at jeg har gjort en hel dag med spiser … men det gebyr

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *