Making Healthy Food Appellering

Vi har nylig mottatt en kupongflyger fra McDonald’s. Jeg antar at Ben syntes det var rart at jeg holdt det, så han snudde gjennom det. Så så han denne annonsen og sa: “Jeg vet hva du vil ha fra McDonald’s, dette …”

Ja, har du hørt? McDonald’s har havregryn. Nå har jeg ikke prøvd det ennå, men det er dette jeg har hørt … det er lønn havregryn med tørket frukt på omtrent 280 kalorier.
Mine siste videoer

Jeg fikk en Covid-19-test
Å få en koronavirustest – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min erfaring og mer. Jeg fikk den tradisjonelle testen og Ben fikk Covid-19 raske testen.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 5
04:34

Bo
00:00
08:21
05:16

Men dette startet en debatt mellom Ben og jeg fordi jeg sa: “I det minste prøver de …” og vi fikk en lang samtale om hvorfor folk spiser hurtigmat, og hvorfor til tross for sunne alternativer, velger mange fortsatt de mindre enn sunne valgene .

Spørsmål: Hva tror du?

Tror du folk er klar over at (de fleste) hurtigmat er dårlig for dem? I så fall, hvorfor spiser de det fortsatt?

Hvordan kan markedsførere/annonsører/foreldre/hurtigmatbedrifter gjøre sunn mat mer tiltalende slik at folk krever det ??

Jeg tror mange ganger folk skjønner at maten de spiser ikke er et sunt valg, men de vet ikke hvordan eller hvor de skal få god smake sunn mat. Hurtigmat er også rask – noe som er en av grunnene til at det ville være noens førstevalg.

Ben sier at når han prøver å være frisk, får han en salat fra Wendy’s. Han har også vært kjent for å bestille kyllingsalatsandwich fra Arbys tenkende “salat” i navnet betyr at det er sunt. Um, nei.

Men jeg er ikke sikker på hvordan de skal markedsføre sunn mat slik at folk vil ha den og barna ber om det!

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *