Møt Banana Hammock samt kompiser

I et forsøk på å lindre min alvorlige depresjon, kom Ben hus med et akvarium her om dagen. Jeg fortalte ham at det ikke kom til å fungere, så vel som vi var enige om at akvariet hovedsakelig er for ham. Men jeg kommer til å spille så mye som min triste, feline og hundeløse jeg kan. Vi dro til dyrebutikken og fikk tre nye venner.

Møt Banana Hammock, spøkelsesavtale med Killa samt Chinchilla. Kan du fortelle at vi satte mye tid på disse navnene, så vel som ikke bare gikk med de aller første tre latterlige konseptene vi kanskje tror på?
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Løp Journal Inspekten i med Run Eat Repeat

Flere videoer

Neste
Maraton treningsdag 1
03:12

Bo
00:00
08:21
00:51

Banana Hammock er den ene gutten så vel som Chinchilla samt spøkelsesavtale med Killa er jenter. B.H. er så navngitt siden vi på samme måte valgte en bananholder i dag. Jeg ringer dem til banan hengekøyer?

Jeg bestemte meg for å ha en ekte lunsj på nettet i dag. En sammie, chips samt Cole Slaw.

Jeg hadde imidlertid ikke noe alternativ for å få Cole slaw siden jeg har 20 kilo kål! I tillegg til at jeg beklager meg selv for å ha lagt et bilde på nettet der jeg ser ut som om jeg har alvorlig kviser. Få litt Mac Studio Repair Monica, seriøst! Jeg brukte LF Mayo, eddik, sukker, salt samt sennep – blandet etter smak, med epler, gulrøtter samt rosiner.

Snacks inkluderte også mange druer som jeg ikke skulle holde på disken, så vel som TJs PB fylte kringler.

Jeg fikk den maisgryte Caitlin laget nylig til middag. Jeg lager virkelig OG -versjonen av dette hele tiden om høsten/vinteren, men trodde imidlertid aldri å legge til brokkoli eller tofu. Jeg la til kikerter i stedet for tofu til det valgte proteinet mitt.

Jeg endte opp med å legge litt ost på toppen siden det trengte salt i tillegg til at det var litt tørt. Dette er mest sannsynlig siden jeg fikk ikke salt tilsatt mais og kikerter sugde opp væsken.

Nå prøver jeg å snakke meg ut av å slå opp iskremen igjen. Lykke til med å holde den Monica, lykke til …

Bens tilfeldige kommentar om dagen:

*Jeg kan virkelig ikke si det siden det er vilt upassende, så vel som kan føre til en kamp mellom oss. Etter en ekstremt morsom samtale mellom baderomsdøren fortalte jeg ham at jeg skulle legge det han uttalte på bloggen, fortalte han meg:

Ben: “Du har skadet den delen av hjernen din som forteller deg hva som er passende.”

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett med disse:

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recipe

Impossible Teriyaki Bowls – Pre Race Recipe

Impossible Burger Teriyaki Bowls Oppskrift på løpere. Pre Long Run eller Pre Race Dinner Recipe før du løper halvmaraton

De aller beste bekreftelsene for løpere

De aller beste bekreftelsene for løpere

Her er en liste over 51 positive bekreftelser for løpere. Jeg nevnte disse på Instagram i dag siden du kanskje ikke kjenner igjen

Lett rømme enchiladas- enkel oppskrift

Lett rømme enchiladas- enkel oppskrift

Enkel enchiladas -oppskrift som er fulle av sunne ingredienser! Denne lette meksikanske tradisjonelle er en fantastisk middag og lager

Arkpanne reker taco med kremet koriandersaus

Arkpanne reker taco med kremet koriandersaus

enkel shRimp Tacos Sheet Pan -oppskrift. Lette reke -elendige med korianderkremsaus pakket pakket med protein samt toppet w

enkle kamskjellede poteter med brokkoli -oppskrift

enkle kamskjellede poteter med brokkoli -oppskrift

Enkle kamskjellede poteter med brokkoli lys oppskriftsbytter. Veggie pakket husholdningsvennlig sidemåltid potluck oppskrift

Elote oppskrift enkelt meksikansk gatekorn hjemme

Elote oppskrift enkelt meksikansk gatekorn hjemme

Elote oppskrift – enkel meksikansk gate mais oppskrift med latinamerikansk ostekost. Prøv dette sunne håndtaket en tradisjonell meksikaner

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *