De øverste groveste tingene med å løpe … eller burde være bunnen, steinbunnen.

Hallo! I går formiddag løp jeg sammen og så en oase i ørkenen … en vannfontene. Jeg var veldig tørst og var veldig glad for å stoppe og sminke med denne skitne tuten i bytte mot noen H2O.

Denne fontenen har ikke det beste vanntrykket, så jeg må komme veldig nær tuten. Den hadde en liten fuglebæsje på siden også. Hyggelig.
Mine nyeste videoer

Ansiktsmaske for løping eller gå utenfor tips
Ansiktsmaskeforslag for løping eller gå utenfor under koronavirusutbruddet. Må du bruke ansiktsmaske og de beste alternativene for løpere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Neste
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Bo
00:00
08:21
07:15

Men virkeligheten er at jeg ikke brydde meg. Jeg var tørst og 4 kilometer hjemmefra. Få det til å fungere.

Resten av mitt løp hjem tenkte jeg på hvor mange ting løpere blir vant til som er veldig grove for den gjennomsnittlige bjørnen. Som følgende …

Gross ting løpere blir vant til …

Vannfontener som er mindre enn fantastiske. Jeg har brukt noen skissefontener på dagen min … bugs på dem, varmt vann, knapt dribler ut …

Porta Potties. Mens mange unngår å bruke Porta Potties på offentlige arrangementer, “er det bare Porta Potties?! Jeg holder det bare. ” – Løpere har egentlig ikke noe annet valg enn å bruke dem til løp. Og i noen tilfeller trenger du en så desperat du støter på den med bukser ned åpne armer.

Slathering Vaseline på kroppen din. Noen løp har folk på hjelpestasjoner som holder tungepressorer med en enorm plate med vaselin på seg – eller slo på en stor papp for løpere å sveipe når de passerer. Deretter gnir de det på et hvilket som helst sted som gnager… armer, ben, brystvorter.

Snot raketter. Jeg har ikke mestret dette, så jeg tar med meg et papirhåndkle. Men jeg er ganske sikker på at jeg har blitt truffet av en på et tidspunkt i et løp …

Klemmer en foliepakke med noe som heter “gu” inn i munnen. På mil 22 når kroppen din er desperat etter drivstoff, kan dette faktisk smake deilig. Hvis du noen gang prøver en gelpakke når du ikke kjører, er det ekkelt.

Tånegler som faller av. trenger ingen forklaring.

Hvilke andre grove ting blir du vant til mens du blir svett?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *