Saturday Walk Not Run

Saturday Walk Not Run

i dag var veldig rar. Det var den første lørdagen på over seks måneder jeg var hjemme, men gikk ikke på løp. Jeg hadde trent for Long Beach fordi vi flyttet tilbake til California, og hver lørdag morgen skulle jeg komme opp og ut før Ben til og med var våken.
Mine nyeste videoer

Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Neste
Jeg fikk en Covid-19-test
05:16

Bo
00:00
08:21
02:19

Men fordi jeg forsøkte et langvarig løp i går og gjør 9 mil med Bobbi i morgen, visste jeg i dag krevde noen abs og en sparkende tur.

Jeg tok Ben på en lokal sti som jeg elsker, men prøver å “spare” for når jeg har selskap.

Det er en helt nydelig dag! Men jeg må holde meg inne resten av det og studere. Boo. Jeg tror jeg kommer til å prøve å komme meg ut på en annen kort spasertur før det blir mørkt. Det er for pent å unngå det.

Da vi kom tilbake fra turen, var det en dame som solgte tamales i nærheten av leiligheten vår. Ja, jeg er hjemme uansett, Ben kjøpte noen få kyllingtamales og en søt. Jeg har hatt søte tamales før, men dette var en jordbærs søt tamale! Jeg hadde aldri denne typen.

Hun solgte også Champurrado.

Tamales er en når som helst mat – frokost, lunsj, middag, midnattsnacks, det hele fungerer. Men hvis du spiser dem til frokost, forventes du å legge et stekt egg på toppen. Det er bare et faktum.

Jeg gjorde en rusling med grønnsaker og soya chorizo. Tortilla på bunnen for å øse opp bitt. Og jeg må innrømme at jeg spiste en hel 20 pund beholder med druer fra Costco denne uken.

Det var Steeeeeeaaamy!

Nå skal jeg være produktiv. Jeg kan ikke vente til dette semesteret er over, så jeg kan rense huset mitt og gjøre noen oppdateringer til RER!

Ha en fin dag.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Hvordan begynne å løpe med løps- / walkstrategien

Hvordan begynne å løpe med løps- / walkstrategien

Hvordan begynne å kjøre plan med løpende gangintervaller. Nye løpere og returnerende løpere Run/Walk Time Chart for å gjøre det enkelt

hvordan du bruker kjør / walk -metoden for lange løp

hvordan du bruker kjør / walk -metoden for lange løp

Hvordan bruke Run/Walk -metoden for maratontrening for lang sikt. Hemmelighet til halvmaraton og full trening. Hvorfor løpe/gå m

Hva holder deg tilbake fra ditt løpsmål

Hva holder deg tilbake fra ditt løpsmål

Din tankegang er det som virkelig holder deg tilbake fra løpende mål. Det er ikke din evne til å løpe så raskt eller langt

Fun Run Challenge – October Running Calendar Helt gratis utskrivbar

Fun Run Challenge – October Running Calendar Helt gratis utskrivbar

Morsomme løpsutfordring. Helt gratis løpsplankalender for oktober. Pluss å kjøre log for å komme i form og ha det gøy å løpe.

Løping, spising og mye flere spørsmål fra Instagram Jan Part 1

Løping, spising og mye flere spørsmål fra Instagram Jan Part 1

Hallo! Jeg får massevis av spørsmål i Instagram -historiene mine om alt fra løping til ernæring til hvorfor jeg er så høyt (eller s

Den øverste listen over løpende mål for det nye året

THan suverene liste over løpende mål for det nye året

Den øverste listen over løpende mål for 2022. Nyttårs mål arbeidsbok helt gratis guide for å sette deg de beste løpende målene dine ennå!

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *