FitBloggin Friday og Froyo

FitBloggin Friday og Froyo

Hei der og gledet fredag! Jeg har en utrolig travel dag, så la oss gjøre dette

I går kveld lagde jeg quesadillas til middag. Jeg elsker disse og vet ikke hvorfor jeg ser bort fra å gjøre dem hver dag. Jeg brukte LC -ost, og det var ikke sløyd, men dette veldig velsmakende!
Mine mest aktuelle videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker og anbefalinger for lydbøker. Historien, fortelleren, anmeldelsen og mye mer om en god lytteserie.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
Så var hun borte – bokanmeldelse
04:20

Bo
00:00
08:21
09:42

Deretter dro jeg til et yoghurtland møte opp med OC Blogger Girls. De rocker. Ingen bilder av gruppen fordi jeg er ganske sikker på at Sarah fra Oual hater det. Noe som er så rart, jeg vet ikke hvorfor noen personer vil bli irritert over at en blogger tar bilder av alt / alle / hver mat i en radius på 5 kilometer. Boo.

Jeg løp sent, så jeg hoppet inn i samtalen så snart jeg kom dit. Men jeg kan ikke dra til Yland uten å få y, så jeg tok noen å gå. Jeg har også noen for Ben. Jeg tror det vant meg noen brownieyoghurtpoeng.

Fredag ​​-Jeg startet morgenen med en flott 3 mil tur. Jeg er på vei til yoga under lunsj. Det har gått så lenge jeg er ganske sikker på at jeg glemte hvordan jeg skal komme meg ned med hunden min.

Frokost – Jeg ville virkelig ha pannekaker eller fransk toast, men hadde ikke tid, så det var den samme ol ‘samme ol’. Jeg har brukt 2 eggehviter og 1 hel egg i det siste, og det har forandret livet mitt. Å tilsette et helt egg er så mye mer tilfredsstillende smak og den tilsatte eggeplommen er der det er.

Jeg snakker på Fitbloggin igjen i år! Fitbloggin er en bloggerkonferanse i Baltimore, MD 20.-23. september. Jeg vil delta med Refuel Chocolate Milk -teamet og delta på økten deres om bedring. Og jeg leder en øktblogging: hvor mye er for mye?

Det handler om å overgå. Hmmmm. Lurer på om jeg noen gang har gjort det før …

FitBloggin er faktisk min favorittbloggkonferanse! Jeg elsker det fordi stemningen er veldig glad og støttende. Andre bloggkonferanser har vært overveldende og skumle for meg. Denne føles bare riktig. Pluss at det er i MD, så jeg kan spise massevis av krabbekaker

Her er artiklene mine fra de to siste:

FitBloggin ‘2011 og ankomstpost

Jeg snakket om blogging 101

FitBloggin ‘2010 – Min første bloggkonferanse noensinne. Jeg var så redd, men endte opp med å elske det.

Siden jeg snakker har jeg en kupongkode for 25% av konferansebillettene! Send meg en e -post hvis du vil ha koden!

Spørsmål: Hva gjør du i helgen?

Trien min er i morgen, og magen er allerede “nervøs” om det.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *