Catalina Island forslag og Blue Mint N Chip Ice Cream

Hei! Jeg har nettopp tilbrakt dagen på Catalina Island med familien. har du vært der? Det er en liten øy utenfor den sørlige California -kysten. Det er en kort båttur fra Los Angeles / Long Beach eller Orange County. Jeg har vært der før en gang for Catalina Marathon og en annen gang for en morsom utsjekking med familien min. Men det har gått en stund, og moren min fant en Groupon -avtale for fergebilletter, så vi planla en dagstur til Lil Island. (Catalina Island Wikipedia -side.)

Vi møttes i Newport Beach for å fange Catalina Flyer til øya rundt klokka 08.00. Jeg tok med meg en proteinshake for å drikke på vei.
Mine nyeste videoer

Før vi var fremmede gjennomgang
Før vi var fremmede av Renee Carlino Book Review.
Raske tanker og anbefalinger for lydbøker. Historien, fortelleren, anmeldelsen og mye mer om en god lytteserie.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
09:42

Det er vanligvis mye trafikk i Newport Beach i helgene og ettermiddagene, men fordi vi møtte så tidlig var det en lek å komme dit. Jeg parkerte på stranden for dagsavgiften på 19,95 dollar.

Catalina Island Tip: Min bror parkerte på betjent som var til Catalina Flyer Dock, og det var $ 20,00 for dagen.

Vi kjøpte en Groupon for båtbillettene, men måtte foreta reservasjoner. Populære dager og tider selger ut, så sørg for at du lager dem på forhånd.

Catalina Island Tip: Det er båter som drar til Catalina Island fra San Pedro, Long Beach og Newport Beach. Jeg har brukt Long Beach Port to ganger. Jeg tror fergeprisene / tidene / tjenestene er like, så bare velg hva som fungerer for din beliggenhet og plan.

Vi gikk ombord på fergen og valgte seter på mellomnivå, utenfor dekket dekk. Det var en innsats på det nivået, og jeg satt der mange av tiden fordi det var litt kaldt med havbrisen.

Det er en snackbar på fergen som selger cocktailer, øl, brus og chips.

Morgenfergen var veldig humpete. Båten støttet mye, og mange passasjerer begynte å bli syke. Jeg så mange mennesker med barvesekker og isbrikker. Det var um … mindre enn hyggelig.

Jeg tror de grove havforholdene gjorde turen mye lenger også. Turen var forventet å ta omtrent 45 minutter og endte opp med å ta godt over en time – sannsynligvis omtrent 30 minutter ekstra. Mannskapet var veldig bra for at alle ble syke og prøvde å hjelpe, men det er ikke mye du kan gjøre når du er sjøsyk og båten fremdeles beveger seg mye rundt.

Catalina Island -tips: Det er verdifullt å sitte ute og på et lavere dekk av båten for å roe / unngå sjøsyke.

Catalina Island-tips: Jeg brukte disse havbåndene anti-nausea trykkpunkt armbånd for å unngå havsyke. Jeg har hatt dem i årevis og brukt dem på små båter og ferger i fortiden.

Været ble overskyet med et tykt marint lag hele ferjeturen og løftet akkurat da vi kom til Catalina Island.

Endelig laget vi det og var på Avalon!

Det er mye morsomme ting å gjøre en øya fra fotturer til glidelås til en kulinarisk vandretur. Jeg gjorde min egen turstur ved at jeg gikk for å få iskaffe og fant en deilig sjokoladekake som jeg måtte prøve på mitt “verdens beste sjokoladekakekakesøk”.

Jeg prøvde Ben’s Bakery like ved hovedgaten i Avalon.

Dette er sjokoladebrikke -cookien fra Ben’s Bakery på Catalina Island.

Mine tanker … elsker størrelsen og tykkelsen. Jeg elsker en tykk cookie med mye tygging. Jeg følte at det var litt for smøraktig? Det var noe med det som virket fet. Det var bra, men jeg kunne ikke sette fingeren på hvorfor det ikke var bra. Jeg tror at sjokoladechipsene var melkesjokolade og kanskje mørk sjokolade ville ha oppveid noe av søtheten i cookien?

Fam valgte å leie golfbiler for å utforske øya. Det er en god vakker kjøretur som tar deg rundt Avalon og treffer noen av hovedpunktene av interesse på denne siden av øya og fantastisk utsikt.

Vi stoppet ved Nature Center. Det er et søtt, lite stopp med informasjon om øyas økosystem og bevaring. Det er helt gratis adgang. De botaniske hagene ligger litt forbi sentrum og $ 7,00 for å komme inn.

Vi tok den vakre ruten og stoppet på pene steder for å ta utsikten.

Vi hadde golfbilene i noen timer og brukte den tiden til å utforske. Deretter returnerte vi dem og gikk på jakt etter lunsj.

Avalon er en liten by med en hovedgate foret med butikker og restauranter. Det er lett å finne god mat, snacks eller drikke. Vi valgte på Jack’s

Det ‘ferske jordbærkreken’ -skiltet utenfor fanget blikket mitt! Men menyen sa også at de har velkjente Fish & Chips …

Jack’s County Kitchen var bra. Alle likte maten. De spiser frokost til 15.00. (Jeg tror de stenger kl. 15.00 også.)

Merk – De hadde ikke tappevann tilgjengelig gratis, bare flaskevann fordi øya er i en tørke.

EtterLunsj vi utforsket butikkene og stranden. Stranden på denne delen av øya er ganske liten og fullpakket med båter. Du kan leie kajakker og stå opp paddleboards.

Catalina Island Tip: Planlegg dagen før du kommer dit. Catalina har fantastisk fotturer, du kan bare slappe av ved stranden eller ta en terrengtur for å se bison. Men du trenger kanskje tursko / håndklær / et fancy videokamera – avhengig av hva du vil gjøre.

Været var perfeksjon. Det var en virkelig pen dag, og det var mange mennesker rundt, men det virket ikke overfylt.

Det er en dykkepark der mange dykkere gikk best ut i vannet (i motsetning til fra en båt) som jeg graver. Jeg har ikke alle prøvde dykking, men tenkte mye på det. Jeg vil gjerne kunne gå ut i havet fra stranden i stedet for å snu av en båt.

Catalina Island -tips: Ta med solkrem og søk på nytt. Ting er overpriset på øya, så det vil være dyrt å kjøpe slike ting når du er der.

Jeg tok på meg solkrem hjemme om morgenen og søkte midt på dagen og fikk fremdeles solbrent i ansiktet og skuldrene. Boo.

Det er to iskrembutikker på Main Street -området – Big Olaf’s og Scoops. Jeg har vært på Big Olaf’s før So Matt og jeg valgte å prøve scoops.

Skiltene sier at det er ‘hjemmelaget’ og alt naturlig.

Da vi ventet på linje så jeg på nettstedet deres og så at de hevder at det hele er naturlig iskrem uten konserveringsmidler eller syntetiske smaker.

Så jeg var veldig nysgjerrig da jeg fant fantastisk myntgelato som var blå. Jeg spurte om det, og de ansatte sa at det er farget med alger. Jeg måtte prøve det!

Det smaker akkurat som den typiske Mint N -chip -iskremen. Det er bra, men jeg synes sjetongene er for store. Mint N Chip Ice Cream er best når det er tonnevis med smeller av mørk sjokolade. (Kanskje jeg også burde forske på den beste Mint N Chip -iskremen fordi jeg tar denne forskningen veldig alvorlig.)

Matt og jeg delte alle iskremene. Jeg måtte kjøpe fordi jeg er god på mat og han stoler på meg.

Jeg kjøpte – 1 øse med fantastisk myntgelato i en kopp. og i en vaffel -pistasjis og saltet kringle gelato.

Han spurte meg på pistasj, men det var den beste pistasjisen noensinne. NOEN GANG. Den var kremet og hadde malt opp pistasjnøtter og krydder. Vi delte også Salted Pretzel Gelato. Det var bra også.

Catalina Island Tip: Spis iskrem.

Vi hadde ikke tid til å komme i havet, men jeg ville leie et stand up padlebrett. Jeg trenger å få min ut, men jeg er redd for alle haiene fra Dana Point best nå!

Og før vi visste ordet av det … dagen var på en nærhet, og det var på tide å dra tilbake til Catalina Flyer og dra hjem.

Det var en fantastisk dag. Så mye god familietid og god mat.

Catalina Island -tips: Ta din lokale monican, så jeg kan være din personlige turguide.

Spørsmål: Har du vært på Catalina Island?

Hvilken øy har du vært på? Vil du anbefale det?

Send meg arbeidsboken

38Save

Deling er omsorgsfull!

38

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *