Giveaway – Organiser treningsutstyret ditt

Hei! Hvordan går det der borte?

Søndag er den første høstdagen, og med den nye sesongen kommer kjøligere vær og et behov for å pakke opp sommerutstyret. Ja, SoCal er fremdeles Hothotot!
Mine mest aktuelle videoer

High Achiever – God lyttebokanmeldelse
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask gjennomgang av det nye memoaret om en narkomanes dobbeltliv. lest av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!
02:19

Bo
00:00
08:21
06:12

Men jeg trenger fortsatt å pakke ut vinteren min og legge bort noen av sommerene mine. Skarpe morgener dukker opp før jeg vet ordet av det, og jeg legger lange ermer og hansker og ting bort for noen måneder tilbake.

Det fikk meg til å tenke på å organisere løpeutstyret mitt – spesielt fordi jeg har massevis av det! Jeg jobber med FAB på dette innlegget for å gi deg ideer om å organisere trenings- / løpsutstyret. De tilbyr gratis frakt, gratis avkastning og en smilegaranti. Listen nedenfor inneholder elementer som kan hjelpe deg med å organisere tingene dine fra nettstedet sammen med ideene og triksene mine for å “få det sammen”.

Hvordan organisere treningsutstyret ditt

Først – legg bort de tingene du ikke skal bruke på noen måneder. Jeg pakker vinterutstyret mitt i vakuumposer med tanke på at jeg holder dem på loftet, og det er grovt og ikke temperaturkontrollert der oppe.

Vakuumposer for sesongutstyr

Skuffene mine er fylt med sports -bh – jeg tror virkelig det er den mest avgjørende delen av løpeklær! Så jeg trenger å få denne BH- og Chonie -arrangøren

Sportsbra -arrangør

Apropos sports -bh – du må legge dem ut eller henge tørt i stedet for å sette dem i tørrere. Jeg bruker noen få kroker jeg har over vaskemaskinen, men det tilbyr ikke nok plass. Jeg liker dette trekkspillet tørkingstativ for å få jobben gjort!

Hvis du har mye mer plass til å jobbe med denne hvite hengeren er også flott.

Jeg ville også brukt dette hvis de var små løpere – frakkestativ

En løper har et veldig spesielt, intimt forhold til skoene sine. Og med tanke på at du er ment å bytte dem ut hver 500 mil eller mindre, har vi ofte flere par som ligger rundt.

Også – jeg har forskjellige typer sko for lange løp, korte løp og turgåing. Jeg har en skoarrangør på bunnen av stue skapet til skoene mine.

Skoarrangør for bunnen av skapet

Denne hengende skoarrangøren er et annet godt alternativ.

Min beste ide er å beholde elektronikken din og andre ‘må haves’ på ett sted, slik at de er enkle å finne. På denne måten kan du få tak i klokken, briller, musikk og sikkerhets -ID og komme ut døra uten unnskyldninger. Jeg bruker denne plastkassen fra Target …

Men jeg elsker denne utrolig søte oppbevaringskuben! (Dette er også et flott element å bruke til kjæledyrets utstyr og hold deg nær døren for turer/leker.)

Og fordi dette er min favorittide og jeg elsker den, vil jeg gi en RER -leser den sjarmerende Paisley Storage Cube for å organisere utstyret ditt!

For å komme inn: Legg igjen en kommentar til dette innlegget med hvilke av disse valgene som er din favoritt?

Åpent for alle innbyggere på Jorden. Stenger 9/20 kl. 08.00 EST.

Ansvarsfraskrivelse: Dette innlegget er sponset av Fab. Giveawayen er sponset av meg. Alle meninger er mine egne.

Send meg arbeidsboken

1Save

Deling er omsorgsfull!

1

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *