Kan ikke alle være vinnere

Beklager venner, de kan ikke alle være vinnere. Dette gjelder så mange ting, tror du ikke?

Som ofte har jeg et bemerkelsesverdig løp.
Mine mest aktuelle videoer

Maraton treningsdag 6
Marathon Training Day 6. Løpende bloggoppdatering.

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 19 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 5
04:34

Bo
00:00
08:21
01:19

Og i dag hadde jeg en crappy …

Noen ganger er RER morsomt, og ofte er det tragisk.

Dagens løp var ikke en vinner. Denne publiseringen er virkelig ikke det heller. Men du fortsetter å gå tilbake for mye mer fordi du har problemer og dette er rimeligere enn terapi (jeg snakker om å løpe igjen, ikke rer, da jeg tror terapi ville være mye mer praktisk enn å lese en blogg av noen tilfeldig meksikansk løper).

Heldigvis var frokost en mester – protein gresskarpannekaker!

Jeg bruker i hovedsak Oatbran Cakes -oppskriften og legger til gresskar.

Siden jeg har prøvd å dempe nattetiden, blir jeg sulten opp. I dag hadde jeg en mini-banan mens jeg lagde mat og et par håndfull frokostblandinger. Jeg liker at jeg spiser mindre om natten (har ikke stoppet det helt), men jeg liker ikke at jeg snapper om morgenen i stedet. Jeg må tro på dette …

Ok, jeg er sen! Ser deg senere

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *