Hvor mye du skal løpe hvis du ikke trener for et løp

hei så vel som god onsdag!

Tidligere denne uken snakket vi om treningsplaner for halvt maraton, men hva om du ikke trener for et løp? I dag snakker vi om å løpe etter kondisjon.
Mine siste videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag samt snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
Så var hun borte – bokanmeldelse
04:20

Bo
00:00
08:21
14:26

Hvor mye skal du løpe? nøyaktig hvor ofte? nøyaktig hvor fort? nøyaktig hvor langt? Nøyaktig hvordan nå brun ku?

Vel, nøyaktig hvor mye / langt / rask du kjører, avhenger av din:

a.) Nåværende evne

b.) Mål

Hvor vag så vel som politisk korrekt av meg å oppgi det

Heldig for deg, jeg er ikke i humør for å være vag om tankene mine om noe – løping, innvandringslover, kvinners rettigheter …

Så da jeg fikk denne bekymringen, satte jeg sammen en grov treningsplan for å gi deg et konsept om nøyaktig hvor mye du skal løpe:

Jeg har jobbet opp fra å ikke løpe til å gjøre 4-5 miles 4 dager i uken pluss to kretsdager. Forstår du om det er greit å kjøre nøyaktig de samme avstandene hver gang? Jeg kan ikke oppdage noen form for informasjon om dette. Jeg stiller spørsmål ved om jeg krever å ringe det ned en dag i tillegg til å gjøre et lengre løp i det minste en dag en uke? Jeg forstår at det antydes at du bare øker kjørelengden med 10 prosent i uken. Som er nøyaktig hvordan jeg utviklet opp milene mine fra 0. Enhver form for informasjon vil bli verdsatt. Jeg vil ikke ha noen form for skader! Jeg vil forstå den sikreste metoden for å fortsette å løpe.

Takk,

For det første tror jeg at hvis du ikke trener for et løp, er det et flott konsept å bytte cardio. Så denne planen sier at “løping” imidlertid følger fri til å bruke cardio du ønsker. Jeg løper siden jeg prøver å holde meg i løpeform, men jeg vil foreslå å gjøre andre utvikler av cardio for å forhindre skader/utbrenthet.

Du velger cardio, bare ikke bacardio

Som svar på “Forstår du om det er et flott konsept å kjøre nøyaktig de samme avstandene hver gang?”

Det er ikke dårlig per se, men det er ikke bra. Å gjøre en eller to jevn spesifiserer, så vel som ett intervall eller bakkeløp er et mye bedre konsept enn å gjøre nøyaktig det samme hver gang.

Og prøv å “bytte det opp” noen få uker. Så å ta et skritt tilbake i trening og/eller øke tiden, så vel som intensiteten på treningsøktene dine er en god idé. Det holder kroppen din så vel som sinnet fra å falle i et hjul. Dette kan inkludere noe så enkelt som å skyve opp stigningen eller sprint til en postboks nå så vel som da.

Som med alle typer fysiske form- eller løpsplan – hvis du føler at du krever en ekstra hviledag, ta den! Når du er på et sted der dette er like godt – trykk det! skyv det ekte bra. Husk å vurdere hvor du er, så vel som å øke problemet / avstanden hver sjette til åtte uke.

Jeg tar vanligvis 2 dager fri fra å løpe en uke i tillegg til en total hviledag. Hvis du ønsket å legge til litt ekstra cardio på en av utholdenhetsdagene som fungerer også.

I morges gjorde jeg 4 miles så vel som Jillians 6 ukers seks pakknivå 2 for aller første gang. Hun roter ikke rundt. Jeg gjorde også den balsamteknikken der jeg skled håret med et flott balsam, pakket det inn i en bolle i tillegg til at det la det være i 4 miles eller 45 minutter. Run.rinse.repeat.

Jepp, representerer for Englewood, FL i dag! hva hva. Jeg ønsker at jeg var der nå faktisk …

Spørsmål: Hva er din foretrukne type cardio denne uken?

Ansvarsfraskrivelse: Inspiser med legen din, terapeut så vel som neglekvinne før du starter noen form for ny fysisk form eller kostholdsplan.

Send meg arbeidsboken

3Save

Deling er omsorgsfull!

3

Pin

Dele

kvitring

Dele

Post

Dele

Hold Going med disse:

Nøyaktig hvor lenge skal ditt lange løp være så vel som fineste løpende film Q&A

Nøyaktig hvor lenge skal ditt lange løp være så vel som fineste løpende film Q&A

Nøyaktig hvor lenge skal ditt lange løp være for et halvt maraton? Det band Sydrome – nøyaktig hvor lang tid tok du av fra å løpe? RRCA Coa

Kjør i form vanskeligheter uke 1 – online Spørsmål og svar

Kjør i form vanskeligheter uke 1 – online Spørsmål og svar

Kjør i form vanskeligheter på nettet Facebook Q & A -økt. Uke 1 bekymret for å løpe så vel som vekttap. Hjertefrekvens trening og

Den ultimate listen over løpende mål for det nye året

Den ultimate listen over løpende mål for det nye året

Den ultimate listen over løpende mål for 2022. Nyttårs mål arbeidsbok gratis guide for å sette dine fineste løpende mål ennå!

Nøyaktig hvordan du gjør Sept Speed ​​-vanskeligheten med å løpe raskere

Nøyaktig hvordan du gjør Sept Speed ​​-vanskeligheten med å løpe raskere

Løpende vanskeligheter med å komme raskere. Nøyaktig hvordan du kjører raskere med denne månedens Speed ​​Challenge! Tre trinn for å løpe raskere

Nøyaktig hvordan du gjør Sept Speed ​​-vanskeligheten med å løpe raskere

Nøyaktig hvordan du gjør Sept Speed ​​-vanskeligheten med å løpe raskere

Løp raskere med septemberhastighetsutfordringen. Få den løpende kalenderen i tillegg til å bli med oss! Nøyaktig hvordan du gjør septemberhastighetsutfordringen

Kjør for fysisk kondisjonskalender – september 2020

Kjør for fysisk kondisjonskalender – september 2020

Løpsplan september kalender gratis utskrivbar. Runner treningskalender med 3 løp samt 2 utholdenhetstreningsdager

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *